Já se ozval, když se mi něco nelíbilo (pád formy třetiny aktuální repre). Pokud není důvod, nepotřebuji tady zbytečně psát. Takže ode mne to můžeš brát tak, že když nepíšu, vše je v pořádku.
Co se týče taktiky apod., je to poprvé, co jsem zaregistroval, že by si o takovou vazbu stál. Osobně si myslím, že by bylo lepší si udělat tým poradců (nebo celkově menší realizační tým s různýma rolema) a řešit toto offline mimo forum, soupeři mohou mít špiony, i když pro ně může být čeština oříšek. Ale jinak beru, že taktika je čistě v kompetenci repre kouče. Ten ponese za úspěchy NT týmu odpovědnost a podle toho bude nebo nebude příště zase zvolen (pokud o to bude stát).
Nicméně když si nastínil tu kandidaturu v dalších volbách, otevřeně říkám, že příště budeš mít konkurenci, i kdyby si třeba vyhrál mistrovství. Teda je to podmíněno mými výsledky v lize a poháru. Ale pokud prokážu, že patřím k top manažerům v ČR, rozhodně budu seriozně o kandidatuře uvažovat. Ale taky záleží, jak to bude s juniorskými NT, i ty bych zvažoval, zvlášť pokud by byly už po této sezoně otevřené.