Mõtlesin, et ütlen ka tere vanadele liigakaaslastele. Kui sina, Taur,i oled kõrgseltskonnas ,siis mina olen tõelises Botiliigas:D. Üle poolte on botid ja taset pole ollagi. Kui miskit ulmelistei juhtu, olen 99% tõenäosusega tagasi III liigas jrg hooaeg, peab aint majandus asjad korda tegema. Aga selle VÄ treenimise koha pealt olen nõus ses suhtes,et alati ei pruugi õnnestuda treenida selline vend nagu tahaksid. Ka minu ostetud Toporek on nüüd 3ndat hooaega minu meeskonnas olnud ja ütleks,et kõik pole läinud nii nagu tahtnuks, võib olla on ta veidi pikk ja vigastused on samuti kimbutanud, aga selle pooleteise hooajaga ja koos tänavusega pole tulemus olnud see, mis tahtnuks. Tuleb vist treeningkava muuta arvestades vanust ja päris puahst tasemel VÄ temast ei saagi, aga ühtlase skilliga mehe kindlasti. Õnneks või kahjuks olen IV liigas kus saan katsetada ja eksperimenteerida igatmoodi ja igal positsioonil, varsti on karikas ka läbi ja keskendun ainult treeningutele. Ja eks ma katsu ka teie tegemistel silma peal hoida;) EDU!