Nakolko sa tu objavili aj negativne nazory, to znamena, ze niektori manazeri su proti, rozhodla som sa Razorovi neudelit pristup do DB.
Som ochotna poskytnut na forum zoznam najlepsich 20 rocnych hracov, ktori su aktualne sledovani v DB, takto nebude nikto zvyhodneny.
Nakolko tu v diskusiach odznelo aj nieco, k comu som sa nechcela vyjadrovat, pretoze je to predcasne, vyjadrim sa.
Tuto sezonu mam na BB naozaj malo casu, takze sa skor venujem praci okolo U21, nez pisaniu sprav na fore. A mozete mi verit, tej (neviditelnej) prace je velmi vela, takze hodnotit manazera len podla poctu sprav na fore nie je na mieste. Nehovorim vsak, ze to nie je dolezite! Snazim sa vsak dokoncit pracu tohto volebneho obdobia tak, aby sa nikde nic nepokazilo, aby sa dosiahol co najlepsi vysledok v turnaji utechy a radsej ju venujem realnej praci, nez tlachaniu na fore.
Co sa mojho dalsieho posobenia respektive kandidatury tyka, tak to je naozaj predcasne hovorit, pretoze neviem co bude o tyzden, nie to este o 2 mesiace. Mozno sa moje casove moznosti zmenia a budem kandidovat aj nadalej. Toto je naozaj predcasne.
Co vsak mozem povedat uz dnes je to, ze budem rada, ak bude kandidovat niekto, kto sa U21 venoval, idealne stale venuje.
Takze moju podporu budu mat hlavne aktualni skauti, popripade manazeri, ktori sa treningu rozumeju a ktori uz vychovali aspon par hracov pre repre.
Razor ma velku nevyhodu vo svojej povesti a hlavne v style akym komunikuje. Takze pre mna (z pohladu toho, kto nadviaze na moju pracu a pracu vsetkych skuatov) by jeho zvolenie nebolo idealne.
Dufam preto, ze sa najde este lepsi kandidat, inak snad budem musiet kandidovat sama :) Ale jedno zeliezko v ohni mam, tak dufam, ze ma nesklame ;)
Zaverom sa este vyjadrim k tomu, ci je az take zle dostat sa ku skillom hracov az v momente zvolenia. Tato hra je takto nastavena a podmienky maju vsetci rovnake. Kym nie je jasny vitaz volieb, tak nie je realne spravat sa ku vsetkym kandidatom rozne. Bud vsetkym pristup dame, alebo nie. Bud sa vsetci budu starat o trening 20 rocnych hracov, alebo nie (co uz prestava byt realne).
Navyse nasa hracska zakladna nie je naozaj taka velka, aby sa nedalo co i len za par dni pozriet a zanalyzovat hracov. Toto nie je naozaj nieco, co trva tyzdne.
Ja som navyse ochotna poskytnut novemu trenerovi statistiky o minutach a formach, ktore si robim. Robim si ich iba u aktualnych hracov v U21, ale ku koncu sezony uz aj tych 20 rocnych.
Takze tolko odomna. Som rada, ze sa diskusia rozprudila. Znamena to, ze manazeri maju stale zaujem o dianie okolo repre, co ma velmi tesi :)