Підсумки сезону, та погляди у майбутнє
Закінчилася утішалка, підсумками якої стала остання наша гра в 1/8 фіналу(ще ніколи ми не заходили дальше). В цій важкій грі ми програли в ОТ Словакам, яких мали б наказати, але...але...
Почнемо з позитивних моментів:
1) 12 Ukraina U21 Europe 131 92 0,587 22779 20932 86% 365,8 - 12 місце в рейтингу, це завжди приємно;
2) 8 0 по перемогах у 8 перших турах утішалки. Хоча з таким календарем гріх було б не зробити 8 0.
3) Випустили пару хороших гравців для старшої збірної. Центрового та ЛФ.
4) маємо сильне наступне покоління 21их гравців ) + 20ки які можливо будуть грати в основі, що є дивно ))))
Негативні моменти:
1) застрягли на 1/8 фіналу і не пройшли далі;
2) мало качали потенціальних гравців...
фарт - матч з словаками
Результатом я не задоволений і роботу свою як казав раніше оцінюю на 4-
По гравцях:
Спасибі менеджерам: Невельського, Борзенка, Матюка, Гуртового, Обнорського, Каменського, Уточкіна, Слабака, Поповича, Рикуна, Сівухи та Викидайла, за дуже хороших гравців!!!
Далі з них підуть до НТ це Невельський, Гуртовий та можливо Борзенко та Каменський (як Кутепов)
Також, хотів би подякувати усім тим хто мені помагав, чи словом, чи підтримкою, чи порадою!
Плани на майбутнє:
отже, сезон завершено, можна зайнятися організацією і тренуванням гравців. Всім перспективним гравцям я постараюся написати до початку драфту і потім зайнятися лише драфтом... Далі також, будуть вибори, тому треба підготувати базу, про всяк випадок. Можливо ви захочете тренера змінити)
Щодо виборів:
Я на вибори піду, тому що це лише початок, і ще є дофіга роботи)
І ще одне досить важливе зауваження: НАРОД, ПІДТЯГУЙТЕСЯ ДО АКТИВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: СКАУТСТВО, СЛІДКУВАННЯ ЗА ГРАВЦЯМИ... для тренера молодіжки вслідкувати за овер 250 гравцями не так то й просто, а ще кожному нубу розяснити що і як тренувати... тому я буду радий кожному охочому)
На завершення хочу ще раз всім подякувати, бо тільки РАЗОМ МИ ВИВЕДЕМО УКРАЇНУ В ТОП ЗБІРНІ!
Слава Україні!