BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > Ukraine [NT]

Ukraine [NT] (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Kampot

This Post:
00
150595.492 in reply to 150595.491
Date: 4/5/2011 6:12:55 PM
Overall Posts Rated:
181181
Якщо Ви бачите це повідомлення, то Ваш гравець при певних умовах зможе стати кандидатом або, навіть, гравцем національної збірної України. Більш детальні подробиці Ви зможете дізнатись при умові, якщо безпосередньо зв'яжетесь з менеджером збірної - (43933). Надіюсь на плідну співпрацю!

во це я побачив у стойки(19ого українця), ти шось там начудив )))
воно по ідеї мало б у 22+ висвітитися, а не у молодняка ))
якшо так вже пішло то можна так написати:
"Якщо Ви бачите це повідомлення, то Ваш гравець є кандидатом в юнацьку збірну України U21, або ж у національну збірну України.
Якщо вашому гравцю 18-21, то звертайтеся до samogon'а(44208), тренера юнацької збірної.
Якщо вашому гравцю 22+, то звертайтеся до Nemos'а(43933), тренра нацональної збірної.
Надіємся на плідну співпрацю."

якшо цей варіант, то можеш вказати ше й з 18 по 22+ інфу.

Last edited by LA-Kampot at 4/5/2011 6:17:17 PM

Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.
From: Tiger

This Post:
00
150595.493 in reply to 150595.491
Date: 4/6/2011 3:50:27 AM
Overall Posts Rated:
217217
хм... таки да, на игроков возраста юшки висит теперь твоя объява, раньше исчо моя висела...

So if as an NT coach you want to leave the young players to the U21 coach you could for example set high salary thresholds for younger players

т.е. тебе надо поставить большую зарплату на 18-21летних а самогону потом сделать объяву с зарплатами для ю21
ну или так как кампот писал

Last edited by Tiger at 4/6/2011 3:50:40 AM

This Post:
00
150595.494 in reply to 150595.492
Date: 4/6/2011 4:04:18 AM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19311931
Second Team:
RSNPZD!
у мну старая висит у 19шки
Реклама Национальной Сборной Ukraina
Якщо Ви це бачите, то в Вашому гравцеві може бути зацікавлений тренерський штаб молодіжної збірної. (Якщо потенціал в нього 6+(ну 5 для легкого форварду)). Якщо Ви не знаєте що з ним робити то звертайтеся до тренеру збірної, він завжди допоможе )

или я не там смотрю?

From: Nemos
This Post:
00
150595.495 in reply to 150595.494
Date: 4/8/2011 9:05:05 AM
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
17481748
в понеділок о 16:30 граємо проти старих добрих знайомих та наших сусідів - збірної Молдови.

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
150595.498 in reply to 150595.1
Date: 4/11/2011 9:17:38 AM
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
17481748
граємо зі збірною Молдови. гріх було не використати хорошу форму наших Великих та 2-х потенційних РЗ, тому можливо і передбачено, але будемо грати в нападі Щит, а в захисті перестрахуємось від дальніх кидків та зіграємо зону 3-2. також хочу ще раз подивитись на гру Буріменка на місці ЛФ.
цей матч - останній за моїм керівництвом для Illya Petrov (6903104), який і буде починати гру із запасу, але, надіюсь, своєю вдалою грою завершить кар'єру в національній збірній.
Склад: Наумчевський(Гливінський) - Горностаєв(Петров) - Буріменко(Філіпченко) - Рябов(Салівон) - Левицький(Уштан). із резерву зможуть з'явитись Кармаліта та Колчін.
думаю, гра буде цікава та захоплююча!!!

This Post:
22
150595.499 in reply to 150595.498
Date: 4/12/2011 12:06:01 PM
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
17481748
(14543) - виграли з малою різницею, але так як грали на виїзді та з гіршим КД, результат можна вважати задовільним.

Левицький не набрав 6 фолів, Наум і Горн на двох зробили 22 асистів, виграли підбори - ось що порадувало в цій грі.
єдине, що розчарувало це те, що навіть при нашій 3-2 було багато пропущено дальніх кидків... аа, ще багато втрат м'яча :(

Петров успішно завершив кар'єру в складі збірної. за 12 хвилин матчу він зі 100 відсотковою влучністю набрав 4 очки та зробив 1 результативний пас.

всі гравці добре зіграли в цій грі, але гравцем матчу я б хотів назвати Буріменка. були в нього погрішності, особливо в захисті, але враховуючи його молодий вік та на перспективу, він набрав найбільше голосів глядацьких симпатій та став МВП матчу )

From: LA-Kampot

This Post:
11
150595.500 in reply to 150595.499
Date: 4/12/2011 1:02:23 PM
Overall Posts Rated:
181181
круто ))))
скажу слово, щодо сезону...
якшо охарактеризувати двома словами - провало-неудачний сезон. Програно 5 з 7ми матчів ( і поразки були ну просто банальні (( з чим це зв'язано ? моя думка - тактичні помилки; були помилки, шо фіг на шо спреш...ВАР ?; важкий календар; перший сезон тренера у керма збірної; нехватка кваліфікованих гравців, мона продовжити список, але нашо...???
з одної сторони обідно за провал, з іншої радує те, що склад підсилюється збірної, і десь, в глибині душі, відчуваю, що прийдуть скоро результати. Ну чуйка є:) Головне тренеру зробити висновки! Бачиш Немос, підтримка в тебе була шалена, при ну дуже непонятних тактиках - тебе підтримували, при ну дуже не зрозумілих поразках, коли ти був у відчаї - підтримували. Тому Немос, це як мотиватор, рви в наступному сезоні, виправдовуй довіру і піднімай свій рейтинг, а то 56% ну дуже не подобається. І пам'ятай - ми всі з тобою!
По складу:
форма в збірної була огого, тобто кожен прикладає максимум зусиль аби допомогти їй. Це дуже похвально. Респект тим, хто качає і далі своїх гравців. Респект Айрону за Левицького, але замути шось з ним, а то фолить ужасно, Респект всім менеджерам, які, жертвуючи своїми результатами, допомагають збірній Пра ше не хватає висококласних малих(вся надія на Арміна та його Пархоменка, а також надія на Басівкаса та його Веремка), але великі вже підтягуються до рівня найкращих збірних світу. Бурімнко - найперспективніший гравеь, думаю про заміну Левицькому мона не переживати!
По суспільній діяльності:
респект тренеру за ну дуже відкритість та прозорість національної команди. За прев`ю, за розбір польотів, за інофрмування щодо складу гравців, щодо перспективних гравців, щодо всьо-всього-всього. Твої розбори польотів багато чого навчають, це як методичний матеріал по кожному матчу. Ше б так тактики вгадувати, і ціни не було б
тому, з надією про майбутнє, закінчуємо сезон на мажорній ноті, і побажаємо тренеру та команді удачі у наступному втішаючому(чи шо там буде) турнірі
Слава Україні!

Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.

This Post:
00
150595.501 in reply to 150595.500
Date: 4/12/2011 1:27:04 PM
Piramida
Superleague
Overall Posts Rated:
17481748
гут)
1. невдалий сезон, в першу чергу, пов'язаний з першим моїм сезоном в збірній. не розкусив я збірну, не відчув я її :( збірна і твій клуб - це дві великі різниці. хто був у руля збірної - не дасть збрехати...
в другу чергу - фактично відсутність граців із вторичками, тактичні та "ентузіазні" помилки.
2. якщо бути відвертим, то самому хотілось поставити "не одобряю роботу тренера", але не хотілось заганяти рейтинг до менше 50 % :) ну і дякую тим менеджерам, які це не зробили.
3. склад дійсно посилюється. "родичі" рулять :) і окрім Дячука і Петрова, можливо збірну ще хтось покине. постараюсь заздалегідь попередити таких менеджерів.
4. так, наші менеджери все робили для покращення гри націоналки - тримали гравців в формі + по можливості апали їх навики (щоправда, шкода що Великі, ну крім Буріка, практично залишались без апів).
5. визнаю, були 2 матчі, після яких я не стримував свої емоції. просто обідно було до безтями.
і порада майбутнім менеджерам, які будуть тренерами збірних: навіть не читайте листів від менеджерів країн-найближчих суперників. а якщо вже прочитали і там пропонують зіграти пік, то обовязково відписуйте і погоджуйтесь там, але грайте мотс. бо якщо суперник буде навіть бачити, що ви прочитали його лист, але не відреагували, то скоріше за все зрозуміє, що ви не погоджуєтесь на обопільні піки і зіграє нормал. якось так...
6. за 5-бальною системою свою роботу оцінюю або на 2 з +, або на 3 з -. не того я хотів добитись...(( але так, щоби себе повністю не вбити, то поставлю 3 з - )

все імхо.

From: g0rd0n

This Post:
00
150595.502 in reply to 150595.501
Date: 4/12/2011 1:43:08 PM
Drunken Penguins
Superleague
Overall Posts Rated:
19311931
Second Team:
RSNPZD!
дафай-дафай) у тебя ещё сезон есть, целый сезон на исправление ошибок. я верю в тебя. МЫ верим в тебя!

Advertisement