Takže Razor ma poziadal o pomoc pri NT(teda ako asistent,ako to on nazval),chcem k tomu povedat,ze som na to odpovedal so slovami,ze mozem pri NT pomahat hlavne so skladanim zostavy,taktiky,ucasti v diskusiach a analyze supera,ale nei s koordinaciou treningu,lebo ma nebavi zaznacovanie do databazy a podobne veci(to zanmena,ze koordinovat trening max pri sucastnych repre hracoch,ktorych netreba zaznacovat,lebo uz su viditelni pre repre trenera priamo)a to podotykam ked bude pri U21 KORMIDLE KTOKOLVEK,lebo to budem robit pre u21 a nie pre trenera... dalej by som chcel povedat,ze tato pomoc z mojej strany taktiez obnasa znalost skillov nasich reprezentanotov,pretoze inak sa zsotava skladat plnohodnotne proste neda...k tomu,ci ma alebo nemam mat Razor pristup do databazy mam asi tolko,ze ked tu bude dalsi kandidat s takouto poziadavkou,tak mozeme nastaveny system akurat viac domotat,lebo ako PSycho povedal,budu sa o hracov a koordinaciu treningu "bit"? preto som za to,aby Razor poznal skilly hracov, teda moze si pozriet databazu,bez toho aby do nej mohol zapisovat,ale nebude koordinovat trening uz teraz podla svojho gusta,ale bude to vzdy nazov,ktory preberie s niekym dalsim(momentalnym u21 trenerom,skautami..)aby sa nestalo,ze jednemu manazerovi napisu dvaja"kandidati" s rozdielnou predstavou o koordinacii treningu a bude pre majitela potencialneho U21 hraca hned viditelne,ze v tom mame MY bordel...nazaver by som chcel dodat,ze som maturoval a nebol som 3 dni na nete a cital som teraz takmer 70 novych sprav,ale snazil som sa reagovat suhrnne takmer na vsetko:) idem pozerat ligu majstrov,fandite Madridu:)