אנ יהבנתי אותך.
מה שאתה לא הבנת זה שהכסף של כל הקבוצות מהסוג שלי זה לא כסף אמיתי. הוא לא רץ במשחק.
הוא נשאר בצד ופעם ב קבוצה אחת מאיתנו מתעוררת וזזה. אבל בנתיים כל הכסף הזה לא מעורב.
אם כולנו נכנס ועוד במכה- המחירים גם יעלו בכל טווח, ואם נגיד בכל המשחק יש 100 מיליון(נו נגיד) ועוד 20 בצד שאף אחד לא משתמש בהם של כל הקבוצות הרדומות העשירות- אז עכשיו המשחק יתחיל וירוץ על 120 מיליון וייקח המון המון זמן עד שהסכום הזה יצטמצם לו חזרה ל 100 מיליון לפי מה שאמרת, אם בכלל ז יקרה- כי עדיין אנחנו נסגור פלוסים.
ההבדל זה שאני אעשה את הפלוסים השבועיים בליגת העל ולא בליגה 3. שם אפילו הרווח שלי יהיה יותר גדול.
אתה צריך להבין, מה שהרבה לדעת ילא מבינים פה- הכסף פה לא ממש נעלם.
רוב הקבוצות שומרות על מעמדן ועל "השווי" שלהן אם המנהל יודע להתנהל נכון.
זה למה פחות או יותר מי שנמצא בצמרת נמצא שם הרבה זמן, ויכול להשאר שם עוד הרבה זמן.
רוב הקבוצות בליגת העל גומרות שבוע ברווח.
עשיתי ממוצע של הכנסה בליגת העל, עברתי קבוצה קבוצה בליגת העל במשך כמה העונות האחרונות. הקבוצות מרוויחות שם בין 800-900 אלף בשבוע(500-600 למשחק בית ו 300 אלף ממוצא לטלויזיה והכנסות ממרצ'נדייז) ומשלמות 600-700 שכר.
הקיצוניים שם משלמים 800 שכר. זה עדיין רווח.
זה מספיק רווח כדי לכסות ירידה בשווי השחקנים מהזקנות, בטח ובטח אם נזכרים שיש כאלה שם שמאמנים גם אם בקטנה. ולא כולל הכנסות מגביע, וזה שחלק מוכרים א כל הסגל בסוף העונה וחוסכים עוד מלא כסף ככה...
תצמצם מאמנים ועוד הוצאות שבא לך- זה רווח שבועי יותר גדול ממה שאני עושה בליגה 3, גם לקבוצה תחרותית בליגה 1!
אם הם יחריכו אותי לעשות את זה, זה מה שיהיה. לא חבל?
פשוט אחזיק 20 מיליון בשווי שחקנים ועוד כמה בצד במזומן, במקום הכל במזומן.
Last edited by Noam Zaig at 11/19/2015 1:41:49 PM