BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.493 in reply to 149781.492
Date: 9/14/2010 12:38:53 PM
Overall Posts Rated:
427427
није теби лако...ајд ћао

This Post:
33
149781.494 in reply to 149781.493
Date: 9/14/2010 1:12:13 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Nekad si ok za konverzaciju, a nekad toliko kenjas da bih te povezao sa nekom drugom pticom, a ne golubom.
Ovo
ајд ћао
je toliko kukavicki da je to strasno i ne znam odakle tebi pravo da to kazes liku koji se ni sa kim nije zakacio i koji je najkorektniji na forumu. Ne znam kakvo ludilo glumis, ali sam siguran da si i ti posvecen kao i uvazeni nam selektor pa zbog toga pricas tako, a kao dokaz tvoje posvecenosti bih zamolio kolege sa supporter mogucnoscu pretrage foruma da nadju post u kome ti kazes da nisi srbin i da te zabole za nasu reprezentaciju...

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.495 in reply to 149781.494
Date: 9/14/2010 1:46:50 PM
Overall Posts Rated:
122122
ma ja sam mozda preterao sa salom. Ako je tako, Golube izvini, ja sam samo okrenuo na zezanje onda kad sam video da se ne vredi raspravljati sa tobom oko toga
A bre Martinenko, svako moze da kaze sta god hoce ( i predizborna kampanja je npr to dokazala), pa ovo je demokratski forum.

Fair play!!!
This Post:
00
149781.496 in reply to 149781.495
Date: 9/14/2010 4:30:41 PM
Overall Posts Rated:
1616
Slazem se, demokratski, samo ne znam ko je Flavijusu (sa kojim inace imam ok odnos) dao pravo da "dzara" koga on misli da treba..

Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno :)

From: AirWolf

This Post:
00
149781.497 in reply to 149781.496
Date: 9/14/2010 5:03:45 PM
Overall Posts Rated:
100100
More svi ste vi isti! xDD

This Post:
00
149781.498 in reply to 149781.496
Date: 9/14/2010 5:14:20 PM
Overall Posts Rated:
5757
Slazem se, demokratski, samo ne znam ko je Flavijusu (sa kojim inace imam ok odnos) dao pravo da "dzara" koga on misli da treba..

Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno :)

pa naravno, sedecu, cutacu i gledacu, kako se izjednacavamo sa maltom i shqipëriom

kada ti se neko popisa na sve ono sto si radio i na sve za sta si izdvojio vreme i trud, ne treba ti neko da ti da blagoslov za dzaranje. ja ne mogu da cutim i gledam kako propada ono sto je stvoreno. mozda nije mnogo stvoreno, ali je sigurno dosta od toga unisteno. tako da dajem sebi za pravo da dzaram i kotura i sve one koji su glasali za njega, da bi tek naizgled bili ranovpravni, i kako se nikad vise ne bi demokratski ophodili prema reprezentaciji.

This Post:
00
149781.499 in reply to 149781.496
Date: 9/14/2010 5:26:39 PM
Overall Posts Rated:
122122

Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno
Flavijus je veliki mag i ima pravo da iskoristi prava velikih magova da dzara kad god mu se prohte.
Medjutim, ovog puta mu je kotoor "dozvolio" da dzara kotoora

Fair play!!!
This Post:
11
149781.500 in reply to 149781.498
Date: 9/14/2010 5:35:09 PM
Overall Posts Rated:
1616

pa naravno, sedecu, cutacu i gledacu, kako se izjednacavamo sa maltom i shqipëriom

kada ti se neko popisa na sve ono sto si radio i na sve za sta si izdvojio vreme i trud, ne treba ti neko da ti da blagoslov za dzaranje. ja ne mogu da cutim i gledam kako propada ono sto je stvoreno. mozda nije mnogo stvoreno, ali je sigurno dosta od toga unisteno. tako da dajem sebi za pravo da dzaram i kotura i sve one koji su glasali za njega, da bi tek naizgled bili ranovpravni, i kako se nikad vise ne bi demokratski ophodili prema reprezentaciji.

I iz nekih prethodnih i normalnijih postova shvatio sam sta hoces da kazes, a pretpostavljam i ostali kojima vredi objasnjavati. Tvoje dalje napusavanje moze da napravi samo isto sto i Bilovo u proslim izborima. Ja nisam klinac, ali kad mi neko pristupi kao ti svakako necu slusati sta ima da mi kaze.

U svakom slucaju ako ti imas pravo da dzaras onda imam i ja pravo da uzvratim :)

PS. Tvoje zasluge stoje ali ti to ne daje za pravo da napusavas gomilu drugih ljudi

From: kotoor
This Post:
11
149781.501 in reply to 149781.500
Date: 9/14/2010 5:52:21 PM
Overall Posts Rated:
500500
crko mi je komp, retko se logujem. pokušaću da zakažem naredne prijateljske.

nemam vremena, snage i želju da pričam o nekim stvarima.

drago mi je zbog uspeha A repke i nadam se da će obe repke u budućnosti praviti još bolje rezultate...

This Post:
00
149781.502 in reply to 149781.500
Date: 9/14/2010 7:01:21 PM
Overall Posts Rated:
5757
oke, ne znam dal si klinac ili nisi, ocigledno nisi.
Jedina greska Bilovog napusavanja u proslim izborima je u tome sto je bio sam. I nije imao dovoljnu podrsku nas ostalih u tome. Ja sam cetiri sezone lizao jajca svakakvima i shvatio sam, dok sam pisao i pristupao lepo i kulturno, niko nije shvatao, cak verujem da niko nije ni citao te postove, jer da su shvatali, ne bi cika bil bio nikakva smetnja u izborima. Zato tako u buduce nece da moze, jer koliko vidim i ti neke stvari ne shvatas ili ih brzo zaboravljas. Sve dok budemo imali, kako napisa ti gore, "normalnije postove", bice onih nenormalnijih, koji ce ukoliko se kotur opet kandiduje ili se pojavi neki novi "kotur", uraditi sledece: "опет би гласао за њега без секунде размишљања.." Znaci zakljucak je sledeci: probao sam na fin nacin, desilo se ovo. sto znaci da ostaje drugi nacin.

Tebi niko nije branio da dzaras, ja samo isticem da u tom dzaranju ne moze da dodje do ravnopravnosti koju si spomenuo.

I odgovor na tvoj PS. Ponavljam. Naravno da imam pravo da ih napusavam, jer su oni zajedno sa koturom izgazili ono sto smo radili, a niko se nije javio da pokusa da ispravi stvari, nego svi pisu: "vrlo vazna stvar nije zakazana prijateljska; vrlo vazna stvar propala je samo jedna sezona......itd". zbog ovoga imam pravo da ih opravljam i postavljam tamo gde treba. sto se neko od njih nije javio i napisao: "izvinite, glasao sam za kotura, pogresio sam... znam koliko ste se trudili... bla bla .... bla bla... i tome slicno". U tom slucaju ja bi ga izuzeo iz te gomile ljudi i ne bi ga napusavao. Shvati da niko ne moze da dira nesto sto je moje ili da urusi ono sto sam radio, a da mu pri tom ostanem duzan.

Ako ti je kojim slucajem stalo do zajebancije, a ja sam ti se pogodno namestio, shvati i to da je na ovoj temi neces dobiti. Na nekoj drugoj, sigurno, ali na ovoj ne. Probali su neki, nije im uspelo, pa odustali.

This Post:
00
149781.503 in reply to 149781.501
Date: 9/14/2010 7:07:31 PM
Overall Posts Rated:
5757
crko mi je komp, retko se logujem. pokušaću da zakažem naredne prijateljske.

Sve se to moglo resiti. Da si u startu organizovao sve kako treba, stvorio bi grupu ljudi kojoj verujes, i koja bi imalla pristup tvom nalogu u vanrednim situacijama da repka ne bi trpela. To je u doba strucnog staba bilo sve lepo organizovano.

nemam vremena, snage i želju da pričam o nekim stvarima.

A imao si vremena, snage i zelje da lazes ljude da ces od nas napraviti "svajcarsku". Vrlo plemenito!!!

Advertisement