Nu ko,tas arī viss..beidzam turnīru pret brāļiem - leišiem! :) Par spēli neko daudz nerunāšu,jo nebija mums tādu materiālu,lai uzveiktu basketbola "lielvalsti" :)
Rakstu vairāk lai pateiktu Jums visiem MILZĪGU PĀLDIES!!!! par doto iespēju strādāt ar puikām šīs 4 sezonas. Varējām labāk(piem. 2 EČ tiktu čempja 2.kārtā..ja ne es) , bet nu neko..kādi rezultāti ir, tādi ir. Vēlos 100 reizi vēlreiz palūgt piedošanu,ka es tiešām tā teikt "cūcīgi" izrīkojos,un pēdējās 1,5 sezonās tik daudz ar izlasi nestrādāju,kā sakotnēji. Ticiet,man entuziasms nav pazudis līdz pat šim brīdim,vienīgais negaidīju ka dzīves apstākļi tā mainīsies. Noteikti atkāpšos tagad pēc šī 4 gadu maratona no galvenā trenera amata,lai dotu iespēju cilvēkam,kam būs laiks mūsu puikām!(Mazie gudrīši,kas apmet mani ar ... tagad varēs pieteikties,un parādīt kā ir jāvada izlase:) )
Nu ko veči,atgādināšu,ka nākamā sezona,ir mana izveidotā "projekta" sezona,un pagaidām tikai tā uzmetot aci,provizoriski skatoties,sastāvs ir labāks nekā pagājušās 4 sezonas :D Drīzumā arī izkautošu viņus,un cerams iedošu kautkādu atskaiti,kas tad mums uz nākamo sezonu būs pieejams!!!
MILZĪGS PĀLDIES!!!
PAR LIELU LATVIJU!!!PAR JAUNU LATVIJU!!!
LA-Lakeris
Last edited by Lakeris at 1/18/2016 12:17:22 PM