.
Nem értem pl azt,hogy azért edzünk passzolást egy bedobonak,hogy majd ha irányitoba kell játszatni akkor tudjon passzolni?????? És ha irányitóba játszatjuk majd tud passzolni okés de nem tud védekezni tehát nem mindegy melyik gyengébb? Ezt sok mindenkivel meg tudják etetni de aki valaha komoly szinten edzett azzal nem.
Egy kv szintlépéshez megközelitöleg 2x annyi edzés kell mint egy szint passz lépéshez(megközelitöleg mielött beleköttök).
Tehát ha idösebb korban edzel kv-t azzal több hetet is buksz ez egy alap dolog az edzésben és nem is értem miért mondanak most egyesek forditott dolgokat.
.
Ezt bocs de többszöri elolvasás után se tudom értelmezni.
Ha Gila emberére gondolsz, egyértelmű hogy BD poszt elég lyukas a jelenlegi keretben, nagy hátránynak tartom ott ha csak alacsony passzal rendelkező játékos van. jelenlegi belső támadásnál és belső támadás ellen való védekezést nézzük akkor fontosabbnak találom a passzt edzést hogy javuljon a csapat támadása mint hogy a KV-t növeljük az amúgy se rossz paraméterekkel rendelkező BD-nél.
A másik dolog az,hogy a kinti forumban nagyon ritkán látni a taktikárol konkrét dolgokat. Leirják(Már ha leirják),hogy mi lehet mi a helyzet de az,hogy konkrétan mire gondol azt mi nem tudhatjuk igy nehéz ötletelni.
Eddig minden kapitány leirta ö mit gondol és szerinte mi a jó. Mentek is a hozzászolások. Most az van,hogy kb a meccsen kell megkérdezni mi lett.
Olyan érzésem van,hogy nem kiváncsi senkinek a véleményére,mennek maguk feje után. Ez meg is látszik a hozzászolásokon.
Eddig ilyen nem volt.
Ez jogos észrevétel, javítani fogok ezen, és elnézést kérek azoktól akiket nem tájékoztattam.