Iako sam mislio da ne pisem uopste ove sezone u vezi u21, na glupe komentare i vecne teorije zavere jednostavno moram.
1. Zašto moj igrač nije u U-21 kada ima 20+ skilova u odnosu na nekoliko igrača u rosteru, a 10+ skilova u odnosu na one koji igraju na istoj poziciji?
2. Kod mene je dobio ≈ 30 skil ↑ dok je kod tunjavog prethodno ≤ 3.
3. Da li je jedini razlog to što nije "politički podoban", tj. zato što je kod mene?
Kada vec pricamo o ovome, da otkrijemo i skilove na startu sezone:
tvoj igrac - 8 8 7 10 10 6 / 7 10 10 9 / 3 3
Miskic - 9 1 9 8 8 9 / 9 11 7 7 / 6 7
Lik je imao smesan OD i tu je u startu zavrsio kod mene dok to ne podigne. Ne mogu da igram sa njim motion jer nema PA, a i 8 8 JR JS nije dovoljno za motion sa njim na krilu. Nema PA i IS i opet ne mogu da ga stavim ni na LP. Jednostavno ga nismo mogli iskorisiti ni za jednu taktiku, dok je Miskic bio lepo koristen, ALI NIJE NAPREDOVAO TOKOM SEZONE. Tvoj igrac je sada daleko bolji, ali kada sam skontao koji je nacin da dobijemo Italiju i kada sam skontao da nam sledi neka neutralna ili spoljna taktika - stavio sam na krilo bekove sa 13-14 OD. Da li ti stvarno mislis da je on trebao da igra na krilu protiv Italije??? Sa svojih OD 8 bi bio napunjen samo tako jer su oni najboljeg sutera upravo i stavili na krilo. Sta mislis koliko poena bi primili preko njega? Ili je mozda trebao da igra pre Drobnjaka koji ima 10 skilova vise od tvog Negrua? Moras malo da razmisljas...toliko si na bb-u i opet pises neke stvari koje verovatno znaju i ovi sto su juce poceli da igraju.
Napises mi da ako Negru dobije skilove da ce biti u ekipi a onda ga ne uvrstis u nju?!
Ali je zato nula od igraca Miskic u njoj od samog pocetka sezone iako ima celih 10 skilova manje?!
Da prevedem to u pare -═► to je otprilike 300 - 500 000$ manje od reklamne robe.
Ma, bravo...
Onda mi napises ovako neku poruku...
Ja JESAM napisao da ako je napredovao dovoljno da ce biti uvrsten u ekipu, ali ako sam vec zakljucio da ide nesto spolja/neutralno koja je svrha da ga ubacim? I prodje utakmica, ti vidis da su odigrali RnG i da bi nam on na krilu bio najveci moguci problem za tu tekmu i ti opet insistiras sto nije ubacen?
A inace, nisi se udostojio da mi bar nekada javis kako napreduje vec svaki put cekas da te ja molim za skilove. Ja imam toliko obaveza i rekao sam da cu ove sezone samo postaviti standardnu postavu i ostaviti klince da igraju, ali opet nekako nadjem malo vremena pa se javim menadzerima, namestim taktiku i dovedem nas u drugi krug i mozda uz malo srece nas odvedem i u baraz.
JA SE NISAM KANDIDOVAO NA OVIM IZBORIMA i ovo radim iz neke dobre volje, a ti kad imas toliko primedbi...sto se nisi kandidovao kada nije bilo nikoga i ubacivao koga god ti hoces?
A ovo za reklamnu robu si toliko promasio da ne znam sta da ti kazem.