1. Εννοώ προπόνηση σε ατομικά χαρακτηριστικά (αυτά που υπάρχουν δηλαδή) και σε ομαδικά χαρακτηριστικά (ομαδικότητα, συστήματα επίθεσης, αλληλοκαλύψεις στην άμυνα και άλλα που προφανώς δεν μου έρχονται αυτή τη στιγμή). Να μην υπάρχει δηλαδή μόνο η διάθεση σαν χαρακτηριστικό ομάδας. Παραδείγματα απο την πραγματικότητα πολλά καθώς η ύπαρξη πολλών παικτών με καλά ατομικά χαρακτηριστικά σε μία ομάδα δεν την κάνει απαραίτητα και την καλύτερη ΟΜΑΔΑ (πχ Ολυμπιακός) Αντίθετα μία καλά δουλεμένη ομάδα με μικρότερης αξίας παίκτες μπορεί να αποδώσει πολύ ανταγωνιστικά (πχ Μαρούσι).
2. Το φαντάστηκα οτι θα είναι δύσκολο παρόλο που δεν ήξερα ότι το αποτέλεσμα βγαίνει 15 λεπτά πριν τον αγώνα!!! Τώρα το θεωρώ αδύνατο να γίνει!!! Όσο για τους χρήστες, ομολογώ ότι δεν το σκέφτηκα. Έχεις απόλυτο δίκιο.
3. ....
4. Μπορεί απλά απο το σύνολο των εισιτηρίων να αφαιρείτε ένα ποσοστό για την μετακίνηση της φιλοξενούμενης ομάδας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο έξοδο καθώς οι παίκτες θα πληρωθούν έτσι και αλλιώς.
5. Αν κατάλαβες το (1) τότε μπορείς να καταλάβεις και αυτό. Περιληπτικά, αν υπάρχουν ομαδικά χαρακτηριστικά να βελτιώνονται περισσότερο με τα φιλικά ενώ τα ατομικά χαρακτηριστικά με τις προπονήσεις. Έτσι θα πρέπει να επιλέξεις αν θέλεις προπόνηση ή φιλικό.
* Οσο για τις φάρμες θα προσπαθήσω να βρω δικλίδες ασφαλείας. Γενικότερη σκέψη όμως είναι ότι μπορεί να έχει μία σχέση με την βιωσιμότητα της ομάδας. Ποσό καιρό μπορεί να αντέξει μία ομάδα να πληρώνει μεγάλους μισθούς? Πόσο καιρό χρειάζεται για να φτιάξει έναν τέτοιο παίκτη? Γιατί η βελτίωση ενός παίκτη να μην εξαρτάται και από την ανταγωνιστικότητα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται? Να φτάνει δηλαδή ως ένα επίπεδο, άλλωστε έτσι δεν είναι και στην πραγματικότητα? Μπορώ πάντως να φέρω παραδείγματα απο ομάδες που κάνουν αυτή τη δουλεία (πχ αν ασχολείσαι λίγο παραπάνω θα ξέρεις την ακαδημία Αστέρια που έχει βγάλει Βεργίνη, Γιαννόπουλο και άλλους πολλούς αλλά παίζει στην προτελευταία κατηγορία της Θεσσαλονίκης).
ΥΓ. όπως γίνεται αντιληπτό δεν έχω ιδέα απο προγραμματισμό και πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να συνδυαστούν όλα αυτά αλλά .... να 'χαμε να λέγαμε!!!!