oke, ne znam dal si klinac ili nisi, ocigledno nisi.
Jedina greska Bilovog napusavanja u proslim izborima je u tome sto je bio sam. I nije imao dovoljnu podrsku nas ostalih u tome. Ja sam cetiri sezone lizao jajca svakakvima i shvatio sam, dok sam pisao i pristupao lepo i kulturno, niko nije shvatao, cak verujem da niko nije ni citao te postove, jer da su shvatali, ne bi cika bil bio nikakva smetnja u izborima. Zato tako u buduce nece da moze, jer koliko vidim i ti neke stvari ne shvatas ili ih brzo zaboravljas. Sve dok budemo imali, kako napisa ti gore, "normalnije postove", bice onih nenormalnijih, koji ce ukoliko se kotur opet kandiduje ili se pojavi neki novi "kotur", uraditi sledece: "опет би гласао за њега без секунде размишљања.." Znaci zakljucak je sledeci: probao sam na fin nacin, desilo se ovo. sto znaci da ostaje drugi nacin.
Tebi niko nije branio da dzaras, ja samo isticem da u tom dzaranju ne moze da dodje do ravnopravnosti koju si spomenuo.
I odgovor na tvoj PS. Ponavljam. Naravno da imam pravo da ih napusavam, jer su oni zajedno sa koturom izgazili ono sto smo radili, a niko se nije javio da pokusa da ispravi stvari, nego svi pisu: "vrlo vazna stvar nije zakazana prijateljska; vrlo vazna stvar propala je samo jedna sezona......itd". zbog ovoga imam pravo da ih opravljam i postavljam tamo gde treba. sto se neko od njih nije javio i napisao: "izvinite, glasao sam za kotura, pogresio sam... znam koliko ste se trudili... bla bla .... bla bla... i tome slicno". U tom slucaju ja bi ga izuzeo iz te gomile ljudi i ne bi ga napusavao. Shvati da niko ne moze da dira nesto sto je moje ili da urusi ono sto sam radio, a da mu pri tom ostanem duzan.
Ako ti je kojim slucajem stalo do zajebancije, a ja sam ti se pogodno namestio, shvati i to da je na ovoj temi neces dobiti. Na nekoj drugoj, sigurno, ali na ovoj ne. Probali su neki, nije im uspelo, pa odustali.