Lopez je uvijek bio rupa po tom pitanju. A za Bosha je stvarno sramotan podatak da LeBron James skuplja više skokova. To ili imaš ili nemaš izgleda.
U ekipi sa Dzejmsom bi i Jao Ming imao malo skokova. Jednostavno, ide se da James obori sve NBA rekorde, a ostali sta postignu na mecu. Vidis i sam kad gledas utakmicu, u trenutku kad postigne vise od 20 poena ( hoce da obori Dzordanov rekord po broju meceva na kojima je postizao preko 15 poena za redom) odmah pocne da skace i asistira. Samim tim dolazi do neke rotacije sa Bosem, tako da Bos krece da postize poene, a James da hvata lopte. Zato je sad sigrurica igrati James ispod 28.5 poena (ako neko jos toliko i nudi za njega vise), a Wade i eventualno Bosha na vise. Eto jedan savjet i za kockare :)).
majke mi, nešto gluplje nisam odavno pročitao.
savjet za tebe je da počmeš gledat utakmice
james mi je najomraženiji igrač, al ni blizu nije neki koji igrač forsira. neki dan sam baš gledao utakmicu, bosh je do HT imao 16 poena, a lebron 4 ili 6 i uz to već 5-6 asista. tu utakmicu su dobili, bio je neki slabiji protivnik, neznam sad točno
a kad su igrali s bullsima, lebron je do HT ispucao samo 5 ili 6 lopti, al kako nije išlo ni wadea i bosha u drugom dijelu je preuzeo na sebe napadački dio i do kraja zabio mislim 30 poena.. al ipak su izgubili utakmicu radi mizernog šuta wadea i bosha.
po meni ti ne stoji baš ništa od toga što si napisao
pozdrav :)