BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > Sezona 13

Sezona 13

Set priority
Show messages by
From: Nomad

To: M.J.
This Post:
00
148911.496 in reply to 148911.494
Date: 9/21/2010 7:40:16 AM
Overall Posts Rated:
306306
I ja isto sebe predlažem za blagajnika... :))

This Post:
00
148911.497 in reply to 148911.495
Date: 9/21/2010 7:44:07 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Strah me nove sezone i novog rasta plaća...dobro da sam se rješio pomoćne radne snage s pretjeranim plaćama i ne samo da sam se maknuo s nule na računu nego sam si i omogučio kakvu-takvu tjednu zaradu...
A sad nedaj bože da mi se tko bitan ozlijedi...

This Post:
00
148911.498 in reply to 148911.497
Date: 9/21/2010 2:01:16 PM
Overall Posts Rated:
306306
Kakva utakmica...čestitke Crittu i Marioli...
Sad sam bio na izravnoj vezi sa Njemačkom, da prenesem sve dojmove...
Moram priznat da dugo (ako uopče) nisam gledao napetiju utakmicu sa tako dramatičnim završetkom...

Presing Critta je donio puno ukradenih lopti, pogotovo u napetoj završnici, ali zato je Mariola imao prejaku dominaciju u skoku...te je preciznije gađao slobodna bacanja, koja su na kraju odlučivala o pobjedniku.

Definitivno utakmica za sladokusce...pogledajte si kraj 4 četvrtine.

Last edited by Nomad at 9/21/2010 2:01:52 PM

This Post:
00
148911.499 in reply to 148911.498
Date: 9/21/2010 3:39:46 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Hvala na čestitki...i naravno čestitam Mariju na pobjedi i navijam za tebe u konferencijskom finalu...nemoj sad feštati s ekipom do subote, moraš se pripremiti za tekmu...

A sad mala analiza tekme...izgubio sam iz dva razloga, prvi su slobodna bacanja, ne ona pogođena u zadnjoj sekundi, nego ona promašena od strane mojih igrača koji su stigli ove sezone...Righettija i Cerića...ili 13-22 ukupno cijele momčadi...a drugi razlog je rana ozljeda Rios Argotea, što je onemogučilo da se Cerić odmori prije zadnje četvrtine, momak je tek stigao u momčad i još nije sposoban odgirati cijelu tekmu na nivou koji se od njega traži...

I još malo o ENT-u...ako je rezultat pumpanja ENT-a cijele sezone na 37, taj da sam izgubio s 1 košem razlike, onda ja ostajem pri svojem načinu igranja..moj ENt je trenutno na 5...da nebude zabune...ne tvrdim da je ENT beznačajan nego ipak nema toliko utjecaja kak to neko želi prikazati...po mojem dovoljno je pripaziti da baš ne padne na dno...jer ako realno pogledamo Mario raspolaže s boljim centrom, boljim playom, boljim bekom šuterom, boljim niskom krilom i boljim 6. igračem (Liguang), i jedino gdje sam po brojkama bolji je pozicija krilnog centra koji mi je opet imal šut 0-12...i o čemu sad mi tu pričamo...

Zaključak: možete taj svoj ENT okačiti mačku o rep... ;-)

This Post:
00
148911.500 in reply to 148911.499
Date: 9/21/2010 3:43:16 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Da pridodam: definitivno najnapetija tekma koju sam pratio otkako igram Buzzer...249 koševa...fantastično...

Mario to moramo definitivno ponoviti još koji put...

This Post:
11
148911.501 in reply to 148911.500
Date: 9/21/2010 4:24:30 PM
Overall Posts Rated:
22452245
meni je ent danas bio 7 , jer mi se sjebalo sa malom trubom i stavilo mi normal ne kužim kak ali je i tak da mi je ent bio na 7 a ne na 9 kak sam računao da bude, i zato je bilo tak napeto..
.ustvari moja prednost od 2 na entu je pokrila samo tvoju prednost domačeg terena a da mi je ent bio na 9 vidio bi kaj znaći ent....

tekma je bila stvarno za infarkt i stvarno je bolje da je nisam ni gledao....vidim na mobu zove me neko iz hrvatske i ja se neču javiti i mislim si koji je to krelac koji ne odustaje a vidi da stalno odbijam poziv....nakon stotog poziva nazovem ja taj broj da mu velim kaj hočeš seronjo vidiš da ti se ne javljam ....a kad tam ono Nomad ,nisam mu ni stigel niš reći a on meni vodiš sa 2 razlike i još je 18 sekundi do kraja,tajm aut....a sa druge strane žena galami prekini, potrošil buš mojoj sekici puno eura na telefon...jadna malo ih ima pd da joj ih ja ne potrošim slučajno previše....kad opet zvoni mob a tam opet nomad.. javim se ja a on viče dobil si ali moram ti ispričati kak je bilo....a žena opet viče prekini potrošil buš puno love na mobu ....ali ostal sam na vezi i sve mi je ispričal u par riječi.....tenks frende malo je još takvih .....ali ipak to ne znači da ti opraštam za onaj poraz od prije dvije sezone...he,he....

nema beda bumo mi još koji puta ponovili takve tekme jer nam još dosta sezona ostaje da igramo u istoj ligi jer nam je najveći domet 2 ili 3 mjesto i to je to....

.četitke na normalu.....ubiti vidi se da sam te ja dostigao od prošle sezone ali to je to ništa više još uvijek dobivamo svako na svom terenu...ja evo sa svojim entom mogu jedino pokriti tvoju prednost domačeg terena, i to je to ....da si se...više trudio od mene ziher bi dobio ..jer sam fulao skroz obrambenu taktiku....definitivno si me iznenadio...kratkim napadom jer na to nisam računao nikako.....

još jednom stvarno opaka tekma....i čestitke na njoj......

pozdrav iz njemačke od mene u petak se vračam doma i nadam se da bum , prodal skupo kožu protiv velečasnog u finalu..
znam da nemam šanse ali ipak bum se trudil da mu bar malo zagorčam život

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
148911.502 in reply to 148911.501
Date: 9/21/2010 5:46:18 PM
Overall Posts Rated:
306306
Moram priznat da sam, umjesto svoje, pogledao cijelu vašu tekmu...i istinski sam vam zavidio.
Toliko mi je žao što sam trgao Plutona i Mervina, na kraju sezone,da vam nemrem opisat.
Dovest se u poziciju da igrate sa Velečasnim u gostima sa entom 3 si više nikad neću dopustiti. Epilog susreta se vidi po rezultatu...

Čisto malo radi edukacije...Entuzijazam, pod uvjetom da igrate laganice non stop, nikada ne može preći 11 dok ste još u kupu, i ne može preći 9 dok ispadnete iz kupa. Ovo je čisto bio osvrt na Crittovo pumpanje enta na 37.

Konačno osvrt na tekmu...

Fantastičan susret...
Fantastični napadi...katastrofalne obrane.
Mario je napravio veliku grešku sa 2:3 obranom...taktika Critta se lako mogla predvidjeti prodajom onog centra, kojom je jedini unutarnji igrač za zamjenu ostao Lemić.
Još veča greška je bila obrana presingom...mišljenja sam da je ova odluka presudila pobjednika...
Ne znam kakva su vaša iskustva sa presingom, ali ja ga izbjegavam u širokom luku...
Istina, Critt je imao 30 ukradenih lopti...ali...
87 skokova naspram 45 Critta...anulira sve te ukradene lopte...
Još kad dodamo 50,9 % šuta Dugava...poraz je bio logičan.

sad na kraju molim malo ove ostale glavešine( čitaj: Kivan i Velečasni ) u našoj lizi da daju osvrt na utakmice, a ne samo da šute ko pičke na to kaj sam zgubil 70 razlike...i da daju svoja iskustva sa presingom.

Jer ne mogu pobječi mišljenju...Da je Critt postavio bilo koju drugu obranu...pobjedio bi sigurno.

Last edited by Nomad at 9/21/2010 5:48:14 PM

From: Kivan

This Post:
00
148911.503 in reply to 148911.502
Date: 9/21/2010 6:40:05 PM
Overall Posts Rated:
3838
ma ja cu samo rec da sam ponosan na sve vas kako ste igrali
napeto se igra, lomi do zadnje sekunde, trci i skace na svaku loptu
vidi se tu zelja i volja svih igraca i managera da se napreduje

btw, 7-5 ent nije nesto
ako imas ent 10-11 onda si miran

From: Nomad

This Post:
00
148911.504 in reply to 148911.503
Date: 9/21/2010 6:58:58 PM
Overall Posts Rated:
306306
Diplomatski je to Kivan odradio...

This Post:
00
148911.505 in reply to 148911.504
Date: 9/21/2010 7:22:59 PM
Overall Posts Rated:
22452245
kivan ko kivan

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
148911.506 in reply to 148911.505
Date: 9/22/2010 9:05:12 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
47954795
Pa dobro, ja sam se malo sprdal s tim ENT 37...skužili ste me valjda, nije bilo zle namjere...

Vrtim sad malo te taktike po glavi i 3 sata prije tekme sam promjenio taktiku iz 3-2 u presing, čisto iz nostalgije za dobrim starim vremenima...inače imam dosta iskustva s tom kombinacijom, run & gun - full court press...to me i dovelo u 2. ligu s momčadi gdje je najbolji igrač imao platu 5000...veči je problem u napadačkoj taktici od koje se po meni najlakše brani i jednom kad su me skužili moral sam mjenjat koncept igre...ali to je bilo davno...

Sezonama sam protivnicima filao preko 120 koševa u prosjeku po utakmici, i skoro svaka utakmica je bila praznik za gledati...a onda su došli teški centri...

Danas često znam igrati prijateljske s tim taktikama...a i slabije protivnike u kupu tamanim na taj način...

Ima još i jedna caka koju sam mogao napraviti u postavljanju momčadi...moral sam Lemića staviti na PF u prvu petorku a Bahara da pokriva s klupe tu i centarsku poziciju...ali sam to na kraju odbacil zbog Lemićeve lošije unutarnje obrane...Lemić i Rios Argote su igrači trenirani specijalno za R&G - pressing način igre...i još uvijek tvrdim da mi je ozljeda Rios Argotea bila veliki hendikep...

Jedan od glavnih nedostataka R&G napada je taj da i centar često zna puknut tricu, a krilni centar se povlači daleko van reketa...što je u mom slućaju učinilo Bahara bezopasnim i po koš i u obrani pod košem...uz šut 0-12...protivnik Ortasca mu je uvalil 22 koša, a nemogu naći kad je netko zadnji put preko Bahara ubacio preko 20 koševa...
Dakle treba na PF poziciju postaviti nekog tko može pogoditi izvana...u mojem slućaju to je bio Lemić...

E da sam o tome toliko razmišljao prije tekme...ali da se razumijemo, tekma je fenomenalna i ne žalim za ničim...

Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 9/22/2010 9:15:26 AM

Advertisement