^^Jasne,tylko teraz tak:granie na normalu powoduje szybszy zjazd ent. i o ile sobie dobrze przypominam to na tym forum ktos sie nie raz pytal "czy ent. ma wplyw na gre w w sparingu? tzn. "czy moja druzyna majac nabity ent. 10 zagra sparing lepiej niz gdyby miala ent. 5?"...widzialem odpowiedzi,ze tak...a wiec musi jakos dzialac ten nedzny ent. podczas sparingow,a skoro tak to nie wiedze innej opcji jak tylko przyspieszanie dazenia do podstawowego poziomu skoro nie mozemy wybierac zadnej opcji,a gracze beda tak samo rozentuzjazmowani jak podczas ligowych spotkan,przy czym wiadomo,ze nie graja na luzie i po sparingu nie rosnie ent.<,stad zakladam,ze jest to cos w rodzaju gry na normalu.
Od innej strony podejscie,zauwazcie,ze Ent po sparingach jest zawsze nizszy niz przed...o ile nizszy?...chyba sie nie pomyle jak powiem,ze o tyle samo jak podczas gry normala w spotkaniach o stawke...I teraz na logike gdyby to byl "normalny" dzien bez sparingu to czy w normalnym dniu tez by o tyle spadl?
Dobra wiecej sie nie produkuje,bo ja tez pewnie nie wierzalbym na slowo,moze mi sie cos pokielbasilo,ale watpie kiedys sprawdze czy cos to moze sie wyjasni 100% :)
Last edited by ThugMan4shoo at 7/9/2011 11:09:19 AM