BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > PLK live

PLK live (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Zajkos
This Post:
00
78847.497 in reply to 78847.496
Date: 6/20/2009 8:25:24 PM
Overall Posts Rated:
00
wystarczy spojrzeć na tabelę, żeby się zorientować, że życie beniaminków w PLK jest ciężkie.tym razem przegrałem, ale widzę światełko w tunelu. mimo że nie poświęcam dużo czasu na bb, postaram się zostać w najwyższej klasie rozgrywkowej.
Warszawa rulez!!!!!!!!! Legia Warszawa też!!!!! :)

From: al_said

This Post:
00
78847.498 in reply to 78847.497
Date: 6/21/2009 1:02:41 AM
Overall Posts Rated:
88
Warszawa rulez!!!!!!!!! Legia Warszawa też!!!!!

zawsze miałeś specyficzne poczucie humoru:P

a co do meczu to patrząc na flowa i w ogóle staty trochę niedorobiony ten skład skompletowałeś, no ale tak jak pisałem na II.1 kupowanie na hura nie sprzyja budowaniu drużyny

From: korsarz

This Post:
00
78847.499 in reply to 78847.497
Date: 6/21/2009 4:24:34 AM
Overall Posts Rated:
202202
u nas beniaminki same sobie zgotowały ten los, no a poza tym dość silna jest pozostała szóstka... a Ty walcz, honoru II.1 bronisz!

From: cortez

This Post:
00
78847.500 in reply to 78847.499
Date: 6/21/2009 7:50:07 AM
Overall Posts Rated:
22
żeby was dogonić nie możemy sobie pozwolić na żaden błąd, a ja np. mam problem z transferami bo już pare razy mocno przepłaciłem:) ale dla mnie sam fakt bycia w PLK jest sukcesem, wkońcu z Lame Ducks zaczynaliśmy grać półtora sezonu później niż większość z was;p

This Post:
00
78847.501 in reply to 78847.498
Date: 6/21/2009 7:52:38 AM
Overall Posts Rated:
00
Warszawa rulez!!!!!!!!! Legia Warszawa też!!!!! :)

zawsze miałeś specyficzne poczucie humoru:P

a co do meczu to patrząc na flowa i w ogóle staty trochę niedorobiony ten skład skompletowałeś, no ale tak jak pisałem na II.1 kupowanie na hura nie sprzyja budowaniu drużyny

uderz w stół, a odezwą się nożyce. Czyżbyś nie lubił Warszawy? :)

ocenianie z twojej perspektywy, że "skompletowałem niedorobiony skład", to hipokryzja. siedzisz w PLK od kilku sezonów i trzaskasz kasę, o jakiej w II lidze można pomarzyć. z sezonu na sezon beniaminkowie mają coraz trudniej i to - zdaje się - nie tylko moje zdanie. zobacz, co się dzieje z Lame, Siarą i ROW. milion za awans to za mało.
zamiast jęczeć, trzeba działać. bez zmian składu szanse pozostania w lidze są zerowe. nie ma też czasu na sprzedawanie zawodników i czekanie, aż na TL-u pojawią się godni następcy. ogranicza nas czas od meczu do meczu.

postaram się udowodnić, że "niedorobiony skład" "kupowany na hura, co nie sprzyja budowaniu drużyny", jest w stanie walczyć do końca o utrzymanie w PLK. oby z dobrym skutkiem, w co na razie wierzę :)

pozdrawiam z perspektywy Mokotowa, mojej ukochanej dzielnicy Warszawy :)
(dla twojej wiadomości, mam niedaleko na stadion Legii) hehe

This Post:
00
78847.502 in reply to 78847.501
Date: 6/21/2009 8:52:40 AM
Lame Ducks
PLK
Overall Posts Rated:
1414
lekko nie mamy ale powalczymy:)

This Post:
00
78847.503 in reply to 78847.501
Date: 6/21/2009 9:59:25 AM
Overall Posts Rated:
88
Czyżbyś nie lubił Warszawy?

czy ja nie lubię Warszawy? o nie ja nienawidzę co najwyżej "warszawiaków" od pokoleń co to przyjechali z jakiejś wioski i po wpisaniu do dowodu Wa-wa zostawiają w urzędzie rozum:)

jak dla mnie przesadzasz, przecież jakoś tą II ligę wygrałeś, więc po co było sprzedawać? mogłeś ewoluować, a nie odwalać rewolucję po kosztach, bo śmiem twierdzić, że pod kilkoma względami z nowym składem jesteś słabszy od starego, a tego że się na przyszłe zmiany (flow m.in.) nie przygotowujesz to już pojąć wprost nie mogę

a ja? w IV ligach więcej wydają na transfery ode mnie, ja jestem zbyt sentymentalny żeby wygrywać, zbyt dobrze wytrenowany żeby spaść bez walki:)

This Post:
00
78847.504 in reply to 78847.500
Date: 6/21/2009 10:01:32 AM
Overall Posts Rated:
88
żeby was dogonić nie możemy sobie pozwolić na żaden błąd, a ja np. mam problem z transferami bo już pare razy mocno przepłaciłem:) ale dla mnie sam fakt bycia w PLK jest sukcesem, wkońcu z Lame Ducks zaczynaliśmy grać półtora sezonu później niż większość z was;p

ja myślę, że masz problem z CT które dałeś kompletnie bez sensu, bo chyba z tym z kim to zagrałeś nie walczysz o utrzymanie? no chyba, że bilans mnie wprowadza w błąd:)

From: cortez

This Post:
00
78847.505 in reply to 78847.504
Date: 6/21/2009 10:30:42 AM
Overall Posts Rated:
22
to CT wcisnąłem bo spodobało mi sie zagranie Lame Ducksa mecz wcześniej, pozatym następne dwa mecze w lidze mogłem oddać bez walki, niestety kontuzja w Q1 spowodowała dwupunktową porażke i cały mój system sie posypał a teraz chyba za często szukam swojej szansy, w ostatnim meczu jeszcze raz sie okazało, że nie moge przez zbiórki grać pressingiem, naszczęscie dla mnie od przyszłego sezonu wreszcie będe mógł wykorzystywać płynność a i czasem pressingiem coś wygrać. Będe walczył o utrzymanie tak do połowy sezonu a jak dalej będe przegrywał to priorytetem będzie trening, przede wszystkim smyk z którego chce zrobić defensywnego sfa, wydaje mi sie że ma szanse w przyszłości zagościć w reprze, warto próbować.

From: korsarz

This Post:
00
78847.506 in reply to 78847.505
Date: 6/21/2009 11:01:00 AM
Overall Posts Rated:
202202
akurat to że spodobało Ci się głupie zagranie Lam nijak nie świadczy dobrze o Twojej strategii utrzymania się... Lamy wygrały ze mną i tyle, gdyby nie ten CT miałyby luzacką wygraną z Milanem u siebie i lepszą sytuację przed kolejnymi meczami, a tak mają se tą 1 wygraną i będą pokutować... Ty jedynie popełniłeś ten sam błąd, tyle że zrobiłeś jeszcze głupiej, bo nawet meczu nie wygrałeś

Last edited by korsarz at 6/21/2009 11:01:49 AM

This Post:
00
78847.507 in reply to 78847.503
Date: 6/21/2009 12:30:00 PM
Overall Posts Rated:
00

czy ja nie lubię Warszawy? o nie ja nienawidzę co najwyżej "warszawiaków" od pokoleń co to przyjechali z jakiejś wioski i po wpisaniu do dowodu Wa-wa zostawiają w urzędzie rozum:)

to przynajmniej zgadzamy się w jednym względzie. Też mam alergię na takich "warszawiaków". ale oni nie są najgorsi. Najbardziej denerwują mnie ludzie, którzy przyjeżdżają do Warszawy pracować, i marudzą, że im się miasto nie podoba. nie fatygują się nawet, żeby je poznać, poczytać, dlaczego wygląda tak, a nie inaczej, tylko smęcą. mam dla nich jedną radę. nie muszę nawet używać aparatu gębowego. pokazuję im palcem ich rodzinne strony i sugeruję, by wrócili tam, gdzie im dobrze (wersja ocenzurowana) :)

jak dla mnie przesadzasz, przecież jakoś tą II ligę wygrałeś, więc po co było sprzedawać? mogłeś ewoluować, a nie odwalać rewolucję po kosztach, bo śmiem twierdzić, że pod kilkoma względami z nowym składem jesteś słabszy od starego, a tego że się na przyszłe zmiany (flow m.in.) nie przygotowujesz to już pojąć wprost nie mogę

II ligę wygrałem, owszem, ale to inna bajka. słabszy nie jestem, bo dokonałem wymiany PF na PF i C na C. w obu przypadkach na lepszych zawodników. a że nie są jeszcze w formie, to inna sprawa. będą i przełoży się to na wyniki. niebawem pojawi się jeszcze SF, zamieniając poprzedniego, i skład będzie gotowy.

szczerze pisząc, nawet nie wiem, o co chodzi z tymi zmianami. nie interesowałem się tym. BB to dla mnie zabawa, na którą i tak poświęcam zdecydowanie za dużo czasu.

Advertisement