meni je ent danas bio 7 , jer mi se sjebalo sa malom trubom i stavilo mi normal ne kužim kak ali je i tak da mi je ent bio na 7 a ne na 9 kak sam računao da bude, i zato je bilo tak napeto..
.ustvari moja prednost od 2 na entu je pokrila samo tvoju prednost domačeg terena a da mi je ent bio na 9 vidio bi kaj znaći ent....
tekma je bila stvarno za infarkt i stvarno je bolje da je nisam ni gledao....vidim na mobu zove me neko iz hrvatske i ja se neču javiti i mislim si koji je to krelac koji ne odustaje a vidi da stalno odbijam poziv....nakon stotog poziva nazovem ja taj broj da mu velim kaj hočeš seronjo vidiš da ti se ne javljam ....a kad tam ono Nomad ,nisam mu ni stigel niš reći a on meni vodiš sa 2 razlike i još je 18 sekundi do kraja,tajm aut....a sa druge strane žena galami prekini, potrošil buš mojoj sekici puno eura na telefon...jadna malo ih ima pd da joj ih ja ne potrošim slučajno previše....kad opet zvoni mob a tam opet nomad.. javim se ja a on viče dobil si ali moram ti ispričati kak je bilo....a žena opet viče prekini potrošil buš puno love na mobu ....ali ostal sam na vezi i sve mi je ispričal u par riječi.....tenks frende malo je još takvih .....ali ipak to ne znači da ti opraštam za onaj poraz od prije dvije sezone...he,he....
nema beda bumo mi još koji puta ponovili takve tekme jer nam još dosta sezona ostaje da igramo u istoj ligi jer nam je najveći domet 2 ili 3 mjesto i to je to....
.četitke na normalu.....ubiti vidi se da sam te ja dostigao od prošle sezone ali to je to ništa više još uvijek dobivamo svako na svom terenu...ja evo sa svojim entom mogu jedino pokriti tvoju prednost domačeg terena, i to je to ....da si se...više trudio od mene ziher bi dobio ..jer sam fulao skroz obrambenu taktiku....definitivno si me iznenadio...kratkim napadom jer na to nisam računao nikako.....
još jednom stvarno opaka tekma....i čestitke na njoj......
pozdrav iz njemačke od mene u petak se vračam doma i nadam se da bum , prodal skupo kožu protiv velečasnog u finalu..
znam da nemam šanse ali ipak bum se trudil da mu bar malo zagorčam život
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!