BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 11 julkistukset

Kauden 11 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122809.5 in reply to 122809.4
Date: 3/17/2010 3:42:42 AM
Overall Posts Rated:
587587
Suunniteltuja teknisiä parannuksia

Kauden 11 lähestyessä loppuaan on BuzzerBeater lähestymässä 60.000 aktiivisen käyttäjän rajaa. Kun aloitimme tämän projektin kolme vuotta sitten, saatoimme vain unelmoida saavamme aikaiseksi jotain sellaista, josta käyttäjät pitävät näin paljon.

Yhteisön kasvaessa myös tekninen vaatimustaso tämän kaiken pyörittämiseen kasvaa. Olet ehkä huomannutkin, että jotkut ottelut ovat myöhästyneet viime aikoina, kuten kävi esimerkiksi viikonloppuna. Työskentelemme jatkuvasti tämän asian korjaamiseksi ja meillä on suunnitelma ongelman ratkaisemiseksi myös pidemmällä aikavälillä.

Osa suunnitelmaamme on sekä ohjelmistojen että rautapuolen merkittävä päivittäminen. Tästä osasta suunnitelmaa kiitos lankeaa Supportereillemme, joille haluamme välittää syvimmät kiitoksemme. Parannukset vastaavat puolen vuoden kaikkia Supporter-maksuja. Olemme päättäneet, että tämä askel on otettava pitääksemme sivuston kasvukyvyn riittävänä yhteisön kasvaessa. Sijoitamme mielellämme kaiken BuzzerBeaterista saamamme tulon pelin parantamiseen.

Monet suunnitelluista parannuksista ajoittuvat kausien välille. Saatamme joutua viivästämään joitain kaudenvaihteen toimintoja taataksemme parannusten onnistumisen. Lisäksi odotettavissa on muutaman tunnin alasajoja siellä täällä.

Haluamme lisäksi toivottaa tervetulleeksi uuden jäsenen BuzzerBeaterin kehitystiimiin, eli tervetuloa BB-Marin (tunnettiin ennen nimellä Kvarc, Kroatian U21-joukkueen entinen valmentaja)! Hänen työnsä jälki näkyy jo sivustolla useissa pienissä korjauksissa ja hän lisäsi sarjataulukoihin +/- -sarakkeen. BB-Marin asuu Kroatiassa ja toivomme, että läsnäolo Euroopassa saa meidät reagoimaan nopeammin mahdollisiin ongelmiin Euroopan aikavyöhykkeillä.

USA:ssa siirryttiin viikonloppuna kesäaikaan, joten ottelusi saattaa olla tuntia aiemmin kuin normaalisti. Pidähän se mielessä.

Haluamme lopuksi julistaa vuosittaisen NCAA Tournament Bracket -haasteemme alkaneeksi! Oma ESPN-ryhmämme löytyy osoitteesta: (http://games.espn.go.com/tcmen/en/group?groupID=73453) ja sen salasana on "FreeSupporter". Voittaja saa 3 kuukautta Supporter-aikaa ja kakkoseksi tulleellekin annamme yhden kuukauden. Jotta voimme tunnistaa sinut, ole hyvä ja käytä BuzzerBeaterista tuttua JOUKKUEESI NIMEÄ. Kiitos!

Kiitos vielä kaikille siitä, että teillä on luottamusta meihin ja BuzzerBeater-projektiin. Sitoutumisenne peliimme lämmittää sydäntä ja toivommekin teille kaikille parhainta onnea moniksi kausiksi eteenpäin!