ma samo lagano u ovoj ligi se uziva)jel vidite kako je popaj tuzan sto je otisao ;)mogu vam reci da kad smo mi ispali iz II u III pomislila kako je ovde dosadan forum,posto je konfa u II.1 stvarno bila superali eto vremeno smo poceli da se druzimo,tako da nam i stari ponekad provire i napisu po nestosrecnoinace odakle ste momci?
Za sve sto vas zanima u vezi igre pitajte Popaja. Dobar je lik i uvek izlazi u susret. Ajde, Hik, u zdravlje!
ma samo lagano u ovoj ligi se uziva :))jel vidite kako je popaj tuzan sto je otisao ;)mogu vam reci da kad smo mi ispali iz II u III pomislila kako je ovde dosadan forum,posto je konfa u II.1 stvarno bila superali eto vremeno smo poceli da se druzimo,tako da nam i stari ponekad provire i napisu po nesto :)srecno :Pinace odakle ste momci? :)Ko je bre ovde stariji, a ?? :P
ma samo lagano u ovoj ligi se uziva :))jel vidite kako je popaj tuzan sto je otisao ;)mogu vam reci da kad smo mi ispali iz II u III pomislila kako je ovde dosadan forum,posto je konfa u II.1 stvarno bila superali eto vremeno smo poceli da se druzimo,tako da nam i stari ponekad provire i napisu po nesto :)srecno :Pinace odakle ste momci? :)
pa ja ali sta ces,kad si potcao u II ligu ;Posedela ziva od cekanja onog rucka u delti))
jedan ja da...a drugi ti posto si presao u II ligu