A znate li koji je nas najtrofejniji strucnjak sa najmanje trofeja? :)-A a a a a . . . ? :)ja znam odgovor na ovo pitanje ....necu koristiti pomoc publike niti pozvati prijatelja..... moj konacni odgovor je BILL
moj konacni odgovor je 3
A znate li koji je nas najtrofejniji strucnjak sa najmanje trofeja?-A a a a a . . . ?Uhhhh.... al sam se smorio. Ima toga jos, ali nekom drugom prilikom!Do tada sportski pozdrav,Ozzy :****
A znate li koji je nas najtrofejniji strucnjak sa najmanje trofeja? :)-A a a a a . . . ? :)Uhhhh.... al sam se smorio. Ima toga jos, ali nekom drugom prilikom!Do tada sportski pozdrav,Ozzy :****odgovor na pitanje je siguran i 100% tacan a njegovo ime je OZZY. osim ako ulaske u PO ne racunas kao trofeje :)i neka si se smorio. jer nas si jos vise smorio. nema te pa te nema a onda napises ortodoksne gluposti.
A znate li koji je nas najtrofejniji strucnjak sa najmanje trofeja? :)-A a a a a . . . ? :)Uhhhh.... al sam se smorio. Ima toga jos, ali nekom drugom prilikom!Do tada sportski pozdrav,Ozzy :****
ozzy ovaj dumbavi te bas ne gotivi.ps. necu da kazem mrzi jel to jedino moze Billi mene ....evo sad ga cekam gde god spomenem njegovo ime mora odmah da se javi ...