Wystarczy w wątku z pytaniami wcisnąć dwa czy trzy razy wstecz i jest link
Ale wcześniej to trzeba wiedzieć, że to jest na trzeciej stronie od końca w wątku z pytaniami ;-) A jeśli ktoś zacznie czytać wątek od początku? A jeśli zacznie od poprzedniego wątku? Też znajdzie wtedy? Są dwie wersja wątku z pytaniamia - na forum Polska na forum Pomoc. Pierwszy ma już siódmą odsłonę a drugi czwartą czyli daje to już z 10 tysięcy postów do przekowania się - dużo, jeśli ktoś zacznie od niewłaściwej strony lub ma pecha ;-) A przecież może też szukać w innych wątkach...
Ciekawy jestem, jak się cofniesz z pierwszej strony. ;) Napisał na forum pytania, więc tutaj by chyba zaczął szukać, nie? Pierwszy wątek 'Pytań..' by chyba szybko znalazł, cofnął się te 2-3 razy i już. Nie wiem, skąd 10k postów. Nie wiem w ogóle, po co przeglądać wątki z samego zarania dziejów BB.. Ale co kto lubi ;)
A jak nie, to Wujek Google też służy pomocą.
Mi po wpisaniu w googlach "bb control" lub "bb scout" to wyskakują różne dziwne rzeczy - głównie jakieś programy do jerzynek ale trafia się nawet zlewozmywak, tylko programów do buzzerbeatera nie ma ;-)
http://www.google.pl/search?q=bb+control&ie=utf-8&...
http://www.google.pl/search?q=bb+scout&ie=utf-8&o...
Aż tak ciężko wpisać buzzer control? Czy buzzerbeater control? Szukać czegoś po skrótach to jak szukać igły w stogu siana. BB to nie tylko skrót od Buzzera, ale też np. od owych jeżynek/jarzynek? (nie wiem, co miałeś na myśli) czy zlewozmywak. Tak samo jak GM to nie tylko Game Master ale też General Motors czy Grający Miernie ;)
Gdzieś usłyszał - znaczy przeczytał może na forum, np. w wątku 'Pytania..' Mógł tam zapytać? Mógł. Niedaleko końca był link. W wątku piotrasa też link do controla jest. Jak od kumpel Ci powie, że zna dobrą restaurację to pytasz o nią tego kumpla, czy lecisz z pytaniem do innego?
Podsumowując - nie widzę sensu podawania owych informacji na tacy. Nie lepiej dać wędkę i zmusić do uruchomienia kilku szarych komórek?
Ed: Czasami jednak niektóre sprawy trzeba wyłożyć jasno, żeby nie było, że ja tu tylko do 'wędkowania' namawiam ;)
Wątek profilaktycznie zamknę, bo spam się szerzy i jeszcze znowu jakieś spinki będą, już oliwą leją i do ognia dokładają. Jakby co to zapraszam na priv. :)
Last edited by Dejvidd at 5/5/2010 4:49:35 PM