Myslis si, ze je to az tak vyrazna zmena pre teba a inych top manazerov? Niekde som zbezne cital, ze strata treningu trenovaneho skillu je max okolo 10% pri monoskillovych hracoch a pri multiskilloch je to v podstate zanedbatelne. Ak si predstavim povedzme 4-5%-ny podiel z treningu nahodne rozdeleny v case pre zvysne skilly, vychadza mi to ako takmer nulove trenovanie tychto skillov vzhladom na ohrozenie potencialu. To uz sa viac treba bat nizkej hodnoty potencialu ako tohto. Pre nase NT to do buducna (horizont 6-8 sezon a ak sa nic velmi vyrazne nezmeni) asi vela neznamena.
Co sa mi ale vobec na tom nepaci je to, ze nasilu nutia manazerov trenovat tak, ako my trenujeme uz nejaky ten cas (a dost sme pre to aj obetovali) a este im v tom aj pomahaju. Uz len cakam, kedy BB-mani zavedu tlacitko "automaticky vytrenuj multiskilloveho hraca" a vsetci budu stastim bezseba...monstra patrili k hre a doteraz ich vidim ako prirodzeny "ocistny" prvok - kto ho kupil bol dost blby na to, aby tuto hru nehral. NT sa bez monstier zaobide, kluby tiez, tak co komu vadi, ze lietaju od jedneho slabeho manazera k druhemu?