Sveiki,
As esu Vilius, man 17 metu. Zaidziu buzzerbeater nuo 11 sezono. Visus tuos metus skaiciau postus, klausinejau ivariu, kvailu ir kartais neblogu klausimu, is labiau patyrusiu "manageriu" ir rinkau patirti. Manau , kad dabar naudodamas buvusiu treneriu pagalba ir savo turima informacijas galiu pabandyti kandidatuoti i NT trenerio posta.
Apie mane: gimiau Klaipedoje, dabar mokausi Anglijoje, nors ir esu ganetinai uzimtas , bet buzzeriui skiriu daug laiko ir ,manau, nepagaileciau laiko vadovaujant rinktinei. Esu is prigimties daugiau klausytojas ir nagrinetojas , nei spontaniskas , sneketojas. Megstu krepsini, nors ir mano sporto saka, kuria sportuoju nera krepsinis , bet butu verta pamineti , kad sportuoju nuo 5m ir iki dabar tebesportuoju ta pacia saka ir , manau, kad tai parodo , kad nesu tas , kuris meta pradeta darba.
Kodel turetumete balsuoti uz mane?
Visu pirma , nors ir nesu I ar II lygoje, III lyga parodo , kad jau buzzerbeateryje si ta nusimanau, zinant , kad pradejau vos 14 metu , tai progresas nera prastas. Taip pat esu tas , kuris isklausys kiekvieno patarimo , nebijau rizikuoti , priimt isprendimus. Manau , kad musu rinktine yra tikrai stipri ( bent vertinant pagal algas ir status , kuriuos esu girdejes ar mates. Viska pilnai ivertinus , manau, galime siekti tikslu ir galbut net prasimusti iki elito.
Lietuvos NT kandidatas, santasi.
P.S jeigu turite kokiu papildomu klausymu - klauskite.
Last edited by santasi at 2/7/2012 11:49:48 AM