BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Būdas siekti laimėti lygas

Būdas siekti laimėti lygas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
213119.5 in reply to 213119.3
Date: 3/22/2012 7:02:04 AM
Overall Posts Rated:
561561
Ir dar kodel saves neimeti i kokiu taktiku sukuri ? Sedejimas II lygoj 10 sezonu pvz. Kas cia tavo buvo per taktika ? :D:D
Nei as prekiauju, nei mane kisk i sita apklausa. Kas 1 sezona pasikeiciu zaidejus ir tiek. Is zaideju pardavimo seniai pliuso nesu turejes, visi pardavimai minusai. Ypac po to kai kovojau del III lygos cempu vardo. -1.5 kk pavariau pirkimu...Tai tikrai mano taktika pirkimais pardavimais remta ?
As viska sudedu i viena, ka ir minejau, tad nepriskirinek nesamonem. 1)Nepleciu arenos per daug, ja pleciu tik is atlikusiu nereikalingu pinigu 2) Treniruoju sioki toki jaunima 3) Zaidziu kryptinga zaidima, visus zaidejus surenku konkreciai taktikai, mazesnemis algomis, taip taupydamas pinigus 4) Pakiles lyga aukstyn pirma sezona pasidavyneju ir su keliais zaidejais darau pinigu taupyma, uz kuri ir arena prasipleciu ir zaideju pasiperku stipresniu, su kuriais kita seza jau kovot galiu ar net to pacio sezo gale.
Viskas visos taktikos. Day tradinimo jame nera, nes beveik visi mano pardavimai minusiniai. Tad visiska nesamoninga tavo apklausa. Kazkada su pirmaja ir antraja ekipa tai dariau is to pinigus, kai rinka supratau ir man buvo kainos aiskios, bet ne su sia.

This Post:
22
213119.7 in reply to 213119.3
Date: 3/22/2012 7:34:53 AM
Overall Posts Rated:
182182
Eik tu šieko pjaut :))... Argumentuok ta durnuma...jei esi nusistates pries mane ar pries taktika, tai nereiskia kad durna...Kas tau blogai su ta taktika, nebuvo tokio sezono dar, kad progreso nebutu sios taktikos atzvilgiu...Zaidziu taip kaip leidzia buzeris, as gi nekaltas kad yra dalyku prasilenkenciu kiek su logika...butu kitos salygos ir taktika butu kita...

Last edited by pupkiz at 3/22/2012 10:37:56 AM

From: pupkiz

This Post:
00
213119.9 in reply to 213119.8
Date: 3/22/2012 7:41:36 AM
Overall Posts Rated:
182182
Man ši taktika priimtina vien dėl to kad visalaik galiu kovoti dviem frontais, o dabar dar prisidėjo ir trečias b3 turnyras, aisku idomumo mažai jame bet vis šis tas...

This Post:
00
213119.11 in reply to 213119.7
Date: 3/22/2012 7:48:46 AM
Overall Posts Rated:
561561
Ojojoj kaip isismarkavai :)) Man tai ernis uz ta pasol, kai kazkada buvau vaidui parases bana pazadejo kitakart...Tiesa as po 1 min istryniau ir nieks nepamate tik pats ernis...Ziuresim, ar taisykles visiems vienodos, nes tavaji siuntima as jau spejau pamatyti :)) Nors ir nematau uz ka cia turetu baust, bet tiesiog pasiziuret idomu bus ar tik mane gasdina amzinai baust ar visgi taisykles visiems vienodos.
O del taktikos, nesakau apie tavo dabartine senuku taktika, tai lb gera taktika. Bet vaido apklausa skaitei ? Ten rase tavo taktika 10 sezonu sedet II lygoj ir taupyt. Tai tikrai durniausia taktika kokia imanoma. Ir ne su ja laimejai titulus, o su pasikeitusiom rinkos tendencijom ir senuku taktika ir formu trenkemis. Taip kad pirma isiskaityk kas rasoma tada kitus siuntynek nachui.

This Post:
00
213119.12 in reply to 213119.8
Date: 3/22/2012 7:50:58 AM
Overall Posts Rated:
561561
Atsiprasau, bet advokatu nieks nesamde.

This Post:
00
213119.14 in reply to 213119.10
Date: 3/22/2012 7:57:35 AM
Overall Posts Rated:
561561
Dabartine jo taktika, siuo metu veiksmingiausia ir geriausia taktika. Kai tik issitreninsiu savo SF, nezadu ir as daugiau nieko trenint,tik baudas ir istverme, jei isliks tokia pati situacija rinkoje. Norint kovoti visais frontais, jauniai to neleidzia, nebent jau gerokai turi buti pratreninti. O treneriu kainos, algos didejancios kas savaite, zudo tiesiog ir tai yra beprasmiska.Uzidirbti beveik neimanoma is trenkiu jau. Zaidejas turi buti arba lb isskirtinis, arba pirktas uz centus mazu potencialu.

This Post:
00
213119.15 in reply to 213119.11
Date: 3/22/2012 7:59:21 AM
Overall Posts Rated:
182182
II lygoj sedejau buvo dar geresnis gyvenimas, tik tiek galiu pasakyti, treniravau sau atsiputes 4-6 zaidejus jaunius, eidavau i pliusa iki 200k, ir pastoviai finaluose losdavau, gautus pinigus kisdavau i arena... (is tu pletimu, buciau ir dabar gal toje pacioje situacijoje) bet kai padare pakeitimus is bilietu pardavimo, perejau prie sitos taktikos...tad taktika kurios laikiausi II lygoj, nepasakyciau kad buvo blogesne, ziurint i jos vizija, kad plestis arena iki nezmoniskos...tuo budu keliant savo pelna zenkliai su kuo ateityje buciau galejes daryti ka noriu.
Paziurek kaip laikesi tuo metu tokios komandos kaip torro, turincios ten gal ~40k vietu arenoje...buvo lyderis b3 turnyre ir panasiai

Advertisement