BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
224189.5 in reply to 224189.4
Date: 8/22/2012 5:41:34 PM
Overall Posts Rated:
115115
Καλησπέρα και από μένα,

Παρουσίαση
Είμαι ο Κυριάκος Οικονομίδης του ευθυμίου και της........ εεε νομίζω δεν χρειάζονται τα υπολοιπα. :) :)

Είμαι παίκτης του BΒ από την 11 σεζόν με άπειρες ώρες online στο αγαπημένο μου παιχνίδι. Βέβαια τις ποιο πολλές ώρες τις έφαγα διαβάζοντας και αποθηκεύοντας χρήσιμα ποστ από διάφορους έμπειρους εδώ στο φορουμ. Αγαπημένη μου ενασχόληση είναι να συγκεντρώνω όλα τα tips που βλέπω κατα καιρούς να γράφονται. έχω αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία στο παιχνίδι διαβάζοντας ακόμα και την κάθε λεπτομέρεια...

Διαθέσιμος Χρόνος:
Μπορώ να διαθέσω από 3 έως και 6 ώρες ημερησίως στο παιχνίδι!! Πιστεύω είναι αρκετός εως και απαγορευτικός!! :):) Θα γίνει το απόλυτο ξεσκόνισμα όλων των Ελλήνων παικτών που βρίσκονται ανά την υφήλιο!!

Τακτική σκέψη:
Αφού μαζέψουμε τους καλύτερους, θα υπάρχει μία συγκεκριμένη τακτική σκέψη. Ο κάθε αντίπαλος θα "διαβάζετε" εξονυχιστικά και τι θέλω να πω: Δεν είμαστε και η καλύτερη Εθνική που υπάρχει, αλλά με την τακτική του να ψάξω και να βρω τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου θα γίνει πρωταρχικός στόχος!!! Αυτό θα επιτευχθεί μόνο με το απόλυτο Scouting του αντιπάλου!! και πιστέψτε, το scouting που έχω στο μυαλό μου, όύτε που το φαντάζεστε!!! Με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους θα προσπαθήσω να πάρω το απόλυτο των πληροφοριών!

Στόχος:
Εδώ ότι και να πω θα είιναι ψέμα ή μήπως υπερβολή;; Θα το πω και σκεφτείτε ότι θέλετε. Στόχος μας λοιπόν είναι σε αυτές τις 2 σεζόν να πάμε ποιο ψηλά από ποτέ. Τώρα, κύπελλο θα είναι αυτό, ημιτελικός θα είιναι αυτός;; θα σας γελάσω. Πάντως πάμε για το καλυτερο που έγινε ποτέ.

Βοήθεια από άλλους χρήστες:
Φυσικά και θα την δεχτώ. Δεν είπα οτι θα παλεύω μόνος μου. (πριν προλάβετε να το σκεφτειτε) Αν μπορούν και θέλουν όλοι οι έμπειροι πρώην Εθνικοί προπονητές και βοηθοί τους, έιναι ευσπρόδεκτοι να γίνουμε μία ομάδα, μία οικογένεια, που θα δρα μαζί, θα πονάει μαζί στις ήττες, θα χαίρεται μαζί στις νίκες και θα πανηγυριζει στις κατακτήσεις τροπαίων!! Φυσικά όμως την τελική απόφαση θα την παίρνει ο υποφαινόμενος!

Εν κατακλείδι:
Τελικά, μία είναι η πρόταση που αντικατοπτρίζει τα παραπάνω λεγόμενά μου. Θα δανειστώ μία πρόταση, ένα κομμάτι από τον όρκο των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων!! "να υπερασπίζω, µε πίστιν και αφοσίωσιν, µέχρι της τελευταίας ρανίδος του αιµατός µου, τας Σηµαίας"

Καλές εκλογές να έχουμε!

Message deleted
This Post:
00
224189.7 in reply to 224189.5
Date: 8/22/2012 10:10:50 PM
Overall Posts Rated:
5252
Καλησπέρα σε όλους τους BBάδες

Ονομάζομαι Θάνος και είμαι 21 χρονών...

Ασχολούμαι με το παιχνίδι από την season 13, ξεκινώντας από τα ''χαμηλά'' της πέμπτης κατηγορίας και έχοντας καταφέρει να φτάσω στην III κατηγορία και συνεχίζω...

Αφιερώνω πολλές ώρες την ημέρα ψάχνοντας παίχτες και αναλύοντας τακτικές και αυτό πιστεύω είναι το βασικό μου πλεονέκτημα... Κάθε season κατανοώ καλύτερα το παιχνίδι και πιστεύω μπορώ να βοηθήσω στο στήσιμο της εθνικής ομάδας.

Σχετικά με την εθνική πιστεύω πως πρέπει να εστιάσουμε στο ''διάβασμα'' του αντιπάλου και να στήσουμε μια ομάδα με αποδοτικούς παίχτες υψηλού επιπέδου, γι αυτό και είναι σημαντικό να εξελίξουμε τους Έλληνες παίχτες ώστε να στελεχώσουν την εθνική ομάδα...

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους

Ευχαριστώ