BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Reo

This Post:
22
224226.5 in reply to 224226.4
Date: 8/21/2012 7:02:26 AM
Karlovac Knights
II.1
Overall Posts Rated:
12621262
mislim da bivsi izbornik U-21 Jukic ima najvise sanse biti izbornik. i ima moj glas :)
netko posten se ipak prijavio

From: Ganinho
This Post:
33
224226.6 in reply to 224226.5
Date: 8/21/2012 8:57:23 AM
Cibona Knin
III.1
Overall Posts Rated:
6262
Kao jedini ozbiljni kandidat a i jedini koji ima iskusta u vođenju repke Jukic dobija moj glas.

Tu je vec jako dugo i upoznat je sa svime, realno mislim da nemamo boljeg kandidata.

This Post:
00
224226.7 in reply to 224226.6
Date: 8/21/2012 9:43:11 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Eve, došlo mi da se prijavim, pucajte sa pitanjima ako ih ima...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: treant
This Post:
44
224226.8 in reply to 224226.6
Date: 8/21/2012 9:45:06 AM
Overall Posts Rated:
782782
obzirom da ima još do dosta do kraja izbora ja neću sada sigurno govoriti tko ima moj glas mada je u stvari nebitno tko ima moj glas :)

par pitanjca za ozbiljnog kandidata kako je tu gore netko spomenuo:

1. zašto misliš da je LI-m2m loša taktika?! igraju je sve vodeće repke a isto tako i klubovi. Obzirom da si od druge sezone tu onda pretpostavljam da znaš da se nakon update engina tamo od neke 9-10 sezone (ne sjećam se točno više ipak je to bilo davno) sve više manje svodi na LI i da je bilo poprilično pokušaja da se stane na kraj LI taktici ali bezuspješno. Između ostalog zato se i sezonama treniraju tako neki igrači da bi bili prevaga u odnosu na druge.

2. Svi pričaju o nekom prihvaćanju više rizika, prošli izbornici, pa sad ti a ja nikako da skužim što je to. Ajd daj to malo više pojasni pliz.

3. Nadam se da je to iznenađenje centar od 350k koji je svima nama promakao, ako je tako odmah imaš moj glas. Pa eto samo lagano pitanje koja je pozicija tog misterioznog igrača?

4. Kako misliš napraviti restrukturiranje ako svi znamo da je 98% najjačih igrača u rosteru? a eto uskoro ostajemo i bez Grbeša koji će isto za milju na tl što prevedno znači da ga čeka mirovina kao i Težaka.

Evo to su u biti pitanja na tvoj govor a konkretnija pitanja ću imati kad vidimo parove i grupu.

Eto, možda čisto onako jedno pitanjce ne samo za kandidata Jukica nego i za sve ostale koliko će ih biti, ako vam nije problem malo napisat koja je/su pozicije po vama najbitnije (koje donose prevagu, itd) i kakve bi mi morali imati na tim pozicijama igrače ili ih možda već imamo? ajd malo budite konkretniji a ne ja sam tu od te i te sezone, ništa mi nije strano, napravit ću radikalne promjene i preuzeti rizik, pa nije to razlog za dati glas.

Neću više jer je ionako sad već to poprilično nečitka kobasica :)

This Post:
00
224226.9 in reply to 224226.7
Date: 8/21/2012 9:57:12 AM
Overall Posts Rated:
782782
e pa sad sam 15minuta izgubio na pisanje za kandidata Jukica, mogao si barem pričekati do navečer s kandidaturom :)

e tvoj govor mi je konkretniji ali još uvijek nemaš moj glas :P

ako se već tu treba izjasniti za koga se glasa ja ću to napraviti sutra navečer, možda se pojavi još koji ozbiljan kandidat pa da bude zanimljivije :)

Naravno, sve ovisi i o odgovorima kandidata...

Mislim da isto tako treba pričekati skupinu pa da vidimo što će svi kandidati imati tu za reći.

This Post:
00
224226.10 in reply to 224226.9
Date: 8/21/2012 10:06:32 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Budem se i ja osvrnuo na tvoja pitanja upućena Jukicu, ali kad dođem doma, jer sad baš stišćem gibanac sa posla

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
224226.11 in reply to 224226.10
Date: 8/21/2012 10:10:28 AM
Overall Posts Rated:
782782
naravno, zanima me što će svi kandidati reći o onom zadnjem dijelu što sam napisao, a numerirana pitanja su bila samo za njega jer je do tada jedini nešto i napisao da se može krenuti sa debatom.

This Post:
22
224226.12 in reply to 224226.8
Date: 8/21/2012 11:22:46 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Ajd redom:

1. Iskreno, poprilično mi ide na jetra ta totalna jednoličnost funkcionalnosti taktika, odn. to što ispravno radi samo LI&MtM, ali to je nažalost činjenica. Ne znam šta bi tu imao o tome više reći. Jedina još obrambena taktika koja kako-tako funkcionira je 3-2 zona, ali je ista primjenjiva samo u 100% sigurnosti vanjskog napada protivnika. Napadačke taktike vanjskog fokusa su također primjenjive, ali definitivno nisu uspješne kao LI.

2. Preuzimanje rizika, hm, to je nešto što se može ishoditi u samo malom postotku, pošto je globalno situacija oko nivoa igre repki dosta poznata. Tako da preuzimanje rizika bi se maksimalno moglo nazvati postavaljanje nivoa truda, i eventualno, ali u manjoj mjeri, eksperimentiranje sa postavljanjem igrača na neprirodne položaje, makar bi tako nešto trebalo probati na nekoj slaboj repki, prije no što bi se uputio u to sa nekom jakom. Naravno sve je moguće pri postavljanju taktike protiv ultra jakog protivnika protiv kojega u LI&MtM srazu ionako nemamo šanse.

3. Dobro, tu zezaš Jukica, pa nemam ja što pametno reći

4. Djelomično restruktuiranje kao takvo je već nastupilo, polako dolaze u glavni plan univerzalci, kojih je istina još premalo, ali 2-3 kvalitetna su već tu. Samim time bi se moglo reći da ono preuzimanje rizika oko pozicioniranja igrača time dobija na težini. Uglavnom ja kao neku budućnost, u ovom trenu još daleku, vidim najbolje repke kao skupinu krila (SF-ova), jer ista imaju daleko podnošljivije plaće od nesuvislih centarskih nivoa, a mogu uz balansirani trening sadržati SF konotaciju, samim time bi i dobili dugoročnije partnere u vlasnicima istih. Nažalost, Težaka smo izgubili, ali gledano globalno, druge repke su izgubile i znatno bolje igrače, po svim pozicijama, tako da smo tu negdje di smo i bili. Ne znam trenutačno detaljno nivoe svih igrača iz repke, tako da za precizniju analizu i moguće promjene točniji odgovor ne mogu dati.

5. Logično osim primarnih skilova, važni su i sekundarci, i preciznije bi ja tu rekao da je u ovome trenu važniji sekundarni napadački segment od onoga obrambenog za vanjske igrače, dok je obrnuto za unutarnje. Dodavanja su izuzetno važna za sve pozicije, i tu treba također postaviti fokus, ali već u najranije doba. Moram ići u shopping sada, pa na ovu temu možemo i zajednički kontemplirati...

From: Jukic

This Post:
33
224226.13 in reply to 224226.8
Date: 8/21/2012 12:29:55 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
moram priznat iznenadilo me da neko u nasoj zajednici stvarno zeli znati ovoliko ... ugodno iznenadenje
pa da krenem redom:

1.Sto se tice samoga LI i m2m da definitivno univerzalna taktika koja je dominantna ali upravo tu se krije varka ... za koga .... naravno za vece reprezentacije i skuplje klubove koji imaju ddaleko jace centarske pozicije od jedne male hrvatske.
dakle ono sto zelim reci protiv jedne andore luxemburga pa i bih dakako LI m2m je bez razmisljanja i s moje stane jedina prihvatljiva taktika ali kada dodemo na ruke Kini i Italiji dakako mislim da trebamo preuzeeti vise rizika ici sa ocitim citanjem i ukljucivanjem zonalne obrane s kojom jedinom imamo sanse nesto uciniti.
Dakle odgovor je jednostavan .... LI m2m nije promasaj promasaj je to sto LI m2m nepali protiv centarski daleko jacih repka od nas ... ja tu daleko vise preferiram Low Post i 2-3 zonu ;)

2. Da upravo ovo gore sta sam govori m2m je definitivno ziheraska taktika s njom niko nemoze pogrijesiti.

3. Pa upravo obrnuto ... vise 2 univerzalna PF-a sa upola manjom placom od ove koju navodis te jos jedno pojacanje na bekovskim pozicijama za koje sam zacuden da jos nije pozvano u repku ^^

4. Da definitivno sam i ja tako govorio dok nisam malo sjeo prije nekih 2 tjedna i upratio pa mogu reci pravo malo mnostvo igraca preko sto nt-scouta sto preko jednostavnog prekopavanja prijasnjih draftova ... i dosao sam do zakljucka da u repci sto se mene tice posao ce zadrzati maximum 70% ekipe ako i toliko .... dakako mozda grijesim ... daleko su mi drazi univerzalci sa nesto slabijom placom visom visinom i ocjenu manjim skokom od igraca sa 201 cm visine, prebildanim skokom ogromnom placom i nikakvim sekundarcima.

Nadam se da samo barem djelo uspio pribliziti svoje misljenje.

From: ..tizu..

This Post:
77
224226.14 in reply to 224226.11
Date: 8/21/2012 12:51:28 PM
Overall Posts Rated:
2626
Ja ću glasati za onog tko ima najviše Tuć-eva, samo nemojte kod mene klikati da se ne moram i ja prijaviti za izbornika :)

This Post:
66
224226.15 in reply to 224226.11
Date: 8/21/2012 1:30:38 PM
Overall Posts Rated:
979979
Ne može nam poštar vodit repku. To je dno dna. Pozdrav , za dom spremni !

tu si jedino ti dno dna. ili imaš 13 godina i tata ti je neki direktor pa ne cjenite nikog oko sebe, ili si mentalno zaostao.
moj glas sigurno nemaš. srami se, balavče

Advertisement