2013.04.23 - 2013.04.28.A magyar bajnok Füred Celtics ismét pályára lépett, az ellenfél ezúttal a görög bajnok Atsalakotoi B.C. csapata volt.
Sajnos újból vereség lett a meccs vége, egy végig kiélezett meccsen:
(58676751)A meccsről, és az utóbbi időszakról kérdeztem Domit, a csapat menedzserét:
"- Rég kérdeztem utoljára. 4 meccset játszottál azóta, felemás eredménnyel. Miket tartottál csapatod fő erősségének az első két győztes meccsen?
-Mindkét győztes meccsen egy előrébb rangsoroltat sikerült legyőznöm és nagy valószínűséggel ők bekerülnek a legjobb 32-be.
Norvég bajnok(jelenleg 19. a világranglistán) ellen nagyon jól működött a zóna és még úgy is sikerült nyernem hogy Bajzát az 1. percben lesérült.
Sajnos két nagyon szoros meccsen szenvedtem vereséget, főleg az utolsó volt fájó, mert az egy nyerhető meccs lett volna ha Pohanka nem sérül le a 2.percben.
- Így, hogy harmadik vereségedet is elszenvedted, sajnos nem sikerült megtörni a rossz magyar sorozatot, és bejutni a legjobb 32-be. Mik a terveid a jövőre nézve?
-Idén nem állt mellém a szerencse , se a sorsolásban se a sérülések tekintetében.
Jövő kérdéses még, vagy kupát vagy bajnokságot nyerni kellene és akkor újra neki lehet rugaszkodni a 32-nek.
Ha sikerülne idén is kupát nyerni, akkor egy nagyobb átalakítást tervezek.
-Mit ajánlanál a játékot kezdő menedzsereknek. Mire a legjobb koncentrálni az elején, hogy a lelkesedés ne vesszen el?
-Edzés nagyon fontos, akár 4-es edzővel akár jobbal el kell kezdeni az edzéseket, hiszen mindig jó látni a fejlődéseket, és ez motivációt adhat a későbbiekben.
Továbbá szerintem nagyon fontos az elején hogy a kezdő menedzserek sokat nézegessék a piacot, tudni kell hogy egy adott játékosért mennyit szabad kifizetni, tudni kell feladni egy licitharcot is.
Eladni-venni egy játékost főleg ha sikerül pár ezer dollárt keresni rajta mindig jó dolog."
A magyar válogatott előző meccséről már esett említés, holnap a világranglista harmadik helyén található spanyol válogatott lesz az ellenfél, egy szerencsére már tét nélküli meccsen.
Az utánpótlásválogatott menedzserét, Cimit kérrdeztem az utóbbi időszakról, és a jövőről:
"Sziasztok.
4 mérkőzésen vagyunk túl. Egy kis összefoglaló az eddigiekről.
Sajnos az első mérkőzésünk nem úgy sikerült ahogy szerettük volna.
A csapatszellem hátrány és a legjobb játékosok hiány ezt az eredményt adta.
Aztán a következő mérkőzéseken hoztuk a kötelezőt.
2 mérkőzés van vissza. Szerencsére a legerösebb csapattal játszunk utoljára.
Addigra körvonalazódik minden,hogy milyen taktika kell az utolsó mérközésre a biztos továbbjutáshoz. Sajnos nem vagyunk szerencsések. 2 nehéz ellenfelünk is van a csoportban. A Belarus meccs elött már többet fogunk tudni.
Hajrá Magyarok:-)"
A fórumon történtek:
Az utóbbi pár nap nyugodt volt, sok hozzászólás nem esett:
Elvesztettünk egy scoutot, úja(ka)t keresünk helyére:
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...Kezdett beindulni az NBA fórum is:
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...