BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Bohun

This Post:
11
252348.5 in reply to 252348.3
Date: 12/29/2013 3:12:49 AM
Overall Posts Rated:
124124
V prvom rade dakujem za otazky, necakal som ich :)

RazoR:
1. Oblubenu taktiku nemam, hram to co potrebujem a musim. A hrat stale to iste neprinasa ovocie, jedine, ked clovek nema inu moznost a je limitovany zostavou. V lige hravam po vacsine RnG, ale tam je samy bot a jedine, co potrebujem je nahnat score, ktore ma v minulej sezone posunulo na prve miesto v tabulke. Vzdy sa snazim hrat tak, aby som ubranil predpokladanu taktiku supera, ak som si predpokladom neisty, volim radsej obranu bez zamerania. A co sa utoku tyka, pokusit sa udriet na superove slabe miesto, pripadne tam, kde to necaka.
2. Pozeral som to zbezne, len z vysledkov minuleho roka. Ale ako to uz v sporte byva, budme optimisti, ked pojdeme do toho s tym, ze prehrame, aj sa to stane. Cize s trochou stastia a so znacnou davkou optimizmu sa tam snad bude dat postupit. Jedine, ze by nie... :D
3. Co sa tohto tyka, pokial je to pre mna osozne, preco nie. Zalezi od toho s kym, ake ma postavenie v tabulke a ci mam v umysle hrat so zvysenym pristupom.

Vierus:
Za par dni budem mat 28, teda logicky pracujem :) S casom som na tom myslim celkom dobre, pracujem 15 dni v mesiaci. Hlavne rano mavam cas, kedze som nauceny zavcasu vstavat. Basketbal som hral asi 9 rokov, ale hlavne streetball, k nicomu profesionalnemu nedoslo. Samozrejme som hraval za skolu, odohrali sme s chalanmi zopar turnajov, ale to je tak vsetko.

From: Vieruš

This Post:
00
252348.6 in reply to 252348.5
Date: 12/29/2013 5:23:03 AM
Overall Posts Rated:
311311
Diky za odpovede :)