BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Προπονητης

Προπονητης

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254150.5 in reply to 254150.4
Date: 1/13/2014 4:03:42 PM
Overall Posts Rated:
335335
ωχ :O :P

From: stanton

This Post:
00
254150.6 in reply to 254150.1
Date: 1/13/2014 4:29:59 PM
Flying Squirrel bc
II.4
Overall Posts Rated:
1414
Ωραιο θεματακι ανοιξατε..εγω που δεν ειμαι προπονητης αλλα παιζω σε ομαδα,Γ κατ., μπορω να συμμετεχω?? :)

From: harry21

This Post:
00
254150.7 in reply to 254150.6
Date: 1/14/2014 8:44:36 AM
Overall Posts Rated:
5151
χαρης απο αιγιο 28χρ ,οσονουπω αποφοιτος τεφαα και προπονητης του ΟΣΦΠ Αιγιου :P

μετα απο 22 σεζον εξασκησης στο ΒΒ ηρθε η ωρα να εφαρμοσω τις γνωσεις μου και στο παρκε :P

η αληθεια ειναι πως ημουν παικτης και ισως να ειμαι και στο μελλον αν και δυσκολα να φτασω τα ιδια στανταρ.. ρηξη προσθιου και μηνισκου πριν 2 χρονια, συνεχισα με ενδυναμωση παιζοντας 1 χρονο φουλ μπασκετ χωρις σχεδον κανενα προβλημα και τελικα το καλοκαιρι σε ενα ριμπαουντ απο το πουθενα παιζοντας με κατι φιλους, η ζημια εγινε μεγαλη οποτε και το χειρουργειο αμεσο.. μετα τους 5 μηνες αποθεραπειας ειμαι σε καλο σταδιο βεβαια αλλα θελω αλλο τοσο για να ξαναπατησω παρκε σε φουλ ρυθμους..
μεχρι τοτε ειχα δουλεψει σε ακαδημιες ,οπου ηταν και ειναι το αγαπημενο μου, και ουτε καν ειχα σκεφτει να ασχοληθω με προπονηση μεγαλης ομαδας. ετσι οταν μου προταθηκε να αναλαβω το αντρικο κομματι μου ηρθε τελειως ξαφνικα αλλα μου αρεσουν κατι τετοια..
ψυχολογια, διαχειριση ροστερ , μοιρασμα χρονου, συνοχη ομαδας, ομαδικη αμυνα, συστηματα για ευκολα καλαθια, εξελιξη πιτσιρικαδων, αλλα το πιο δυσκολο ειναι να εμπνευσεις τον σεβασμο τελικα,,,,
σαν παιχτης ολα μου φαινονταν πολυ απλα για τον προπονητη αλλα τωρα που ειμαι στη θεση του καταλαβαινω πως δεν ειναι καθολου! εχει πολλλεεεεςςςς παραμετρους ακομα,.. παααρα πολλες λεπτομερειες! ουτε καν τα ειχα φανταστει..

stanton εννοειται! που παιζεις τι θεση παιζεις?

Last edited by harry21 at 1/14/2014 8:45:42 AM

From: rustemi

This Post:
00
254150.8 in reply to 254150.7
Date: 1/15/2014 6:56:09 AM
Overall Posts Rated:
22
γεια σας παιδια :D και εγω παιζω μπασκετ, ειναι η αρχη και το τελος μου! εχω προσπαθησει να παιξω Α1 και Α2 αλλα δεν τα καταφερα γτ εντασομαι στους κοινοτικους παιχτες γτ ειμαι ξενος :( δεν πειραζη, αν και ειμαι ακομα 21 χρ τωρα παιζω με φιλους μου, προην παιχτες Α1 και κατιγοριων :) αλλαα μαρεσει πολυ οταν ειναι μικροτερα παιδια και παιζουν και τους δειχνω τα δυνατα τους στοιχεια,δειχνω σε παιδια πιο πολυ πως να φτιαξουν το σωμα τους, και να γυνουν αλτικοι, ...και μαρεσει πολυ η συζητηση αυτη και θελω να μπω αν θελετε :D

This Post:
11
254150.9 in reply to 254150.8
Date: 1/15/2014 8:25:02 AM
Overall Posts Rated:
3636
Γεια σας!

Είμαι τέως προπονήτρια σε σχολικά πρωραθλήματα, με επιτυχίες σε πανελλαδικό επίπεδο, έχω στείλει και παίκτριές μου στην Αμερική με υποτροφίες.
Φέτος πήρα μετάθεση σε περιοχή που δεν ασχολούνται πολύ, παρότι υπάρχουν παιδιά με διάθεση και χρόνο. Θα δοκιμάσω να ξεκινήσω κάτι τοπικά, εξωσχολικά, σε μικρές ηλικίες πάντα, οπότε αν υπάρχουν ιδέες ευπρόσδεκτες.
Οι ηλικίες που έχω προπονήσει σοβαρά είναι 11-18, η χαρά μου είναι ηλικίες λυκείου (άγχος εξετάσεων, εφηβεία, ζήλιες).
Είμαι υποστηρίκτρια της πειθαρχίας και της ομαδικότητας, δηλαδή στην ώρα μας και στη θέση μας :)
Θα μου άρεσε να συζητήσουμε διάφορα, οπότε μπράβο στο harry21 που άνοιξε το θέμα και ευχαριστώ και το mamu που μου το σφύριξε.
Πάρτε ένα link από τη δουλειά (όχι δικό μου για ευνόητους λόγους)
http://www.youtube.com/watch?v=oz1NwCOzaAw

This Post:
00
254150.11 in reply to 254150.8
Date: 1/15/2014 10:43:51 AM
Overall Posts Rated:
5151
rustemi απο που εισαι αδερφε? ποιες ομαδες εχεις παιξει? σπουδαζεις κατι?

This Post:
00
254150.12 in reply to 254150.9
Date: 1/15/2014 10:59:48 AM
Overall Posts Rated:
5151
ξεκινας κατι, καπου απο τελειως το μηδεν! Με τν καταλληλη βοηθεια στο οικονομικο κυριως και το οργανωτικο κομματι θα κανεις θαυματα! τωρα αναλογα και τον χρονο που εχεις διαθεσιμο μπορεις να επεκταθεις σε πολλα πραγματα..
υπαρχουν σωματεια εκει που εισαι ?
αυτο που θελεις να δημιουργησεις βεβαια ειναι αντιστοιχο με τον τροπο και το ειδος της προπονησης που εκανες μεχρι τωρα αλλα και τις δυνατοτητες της περιοχης..!

This Post:
00
254150.13 in reply to 254150.12
Date: 1/15/2014 11:27:25 AM
Overall Posts Rated:
5151
(στο μυαλο μου σημερα....)

'''σημερα εχουμε 9 -10.30 προπονηση .. ξεκιναει η σεζον την κυριακη με ρεπο και την δευτερη αγωνιστικη , σε 12 μερες παιζουμε εκτος στα καλαβρυτα με την τοπικη ομαδα..
παλι καλα που ξεκιναμε με ρεπο γιατι στο κομματι της αμυνας ειμαστε απιστευτα πισω..
οι αμυνες ειναι τελειως ατομικες ( αν σ φυγει ο παιχτης δν καλυπτει κανεις..) , δεν υπαρχουν καθολου βοηθειες , δεν υπαρχει καν αυτη η νοοτροπια , στα ριμπαουντ πηδαει μονο αυτος που ειναι κοντα στην μπαλα και υπαρχει ελλειψη εμπιστσοσυνης μεταξυ των παιχτων, πραγμα λογικο αφου εχω 12 νεους παιχτες και πρεπει να γνωριστουν και να μαθουν να συνεργαζονται συν του οτι ο προκατοχος προλαβε και χωρισε την ομαδα σε 2 στρατοπεδα πραγμα που προσπαθω να διορθωσω...
οπως μαρεσει απιστευτα οταν αντιλμβανομαι πως ολοι συμμετεχουν προσπαθουν και τους αρεσουν αυτα που κανουμε και αυτα που λεμε.
παρολα αυτα υπαρχει ταλεντο και διαθεση αν και δυστυχως η πλειονοτητα των παιχτων ειναι ανω των 30 με δουλεια και οικογενεια (που ερχονται πρωτα σε προτεραιοτητα εννοειται) που δεν μπορουν να παρακολουθουν καθε προπονση...

εχω λοιπον περιπου 10 προπονησεις αυτην την στιγμη και εχω προλαβει να δειξω 2 συστηματα , μια κινηση.. σημερα εχω σκοπο να δειξω ενα αουτ που σχεδιαζω εδω και 2 εβδομαδες για να ειναι τελειο και αμυνα... πολυ αμυνα ... παρα πολυ αμυνα... στην επιθεση και με ενα απλο isolation μπορεις να εχεις αμετρητες καλες επιλογες σκοραρισματος... αλλα στην αμυνα ειναι ολη η δουλεια ..

τελευταιο φιλικο την κυριακη χασαμε 12 ποντους απο την ανταγωνιστρια ομαδα (οπου πηρα μεταγραφη το καλοκαιρι για παιχτης αλλα μετα απο 3 μερες επαθα χιαστο!) και ειδα πραγματα που θελουν πολλη δουλεια και δεν ξερω αν προλαβαινω...
ειμστε ικανοι να τρεχουμε 5 δεκαλεπτα σε αιφνιδιασμο! υπαρχει αναρχια στον πως θα βγει αλλα αυτο ειναι κατι που βελτιωνεται σιγα σιγα και ειναι μεγαλο συν!

This Post:
00
254150.14 in reply to 254150.13
Date: 1/15/2014 11:44:34 AM
Overall Posts Rated:
5151
(ακομα με ταλαιπωρουν στο μυαλο)

εχιυμε 2 προπονησεις την εβδομαδα ενα 2ωρο και το σημερινο 1.30ωρο.. δεν φτανουν δεν φτανουν δεν φτανουν!!
ψαχνω να βρω αλλο ενα 2ωρο για πεμτη σε αλλο γηπεδο και μετα τις 9 το βραδυ αφου στο κλειστο γυμνστηριο του δημου οι ωρες εχουν εξαντληθει (μλαμε για 8 σωματεια με ακαδημιες..) και επισης καποιοι παικτες δουλευουν σε τραπεζες και καταστηματα και σχολανε πολυ αργα... εκτος αυτου πρεπει να δω τι θα γινει με τα γονατο ενος παιδιου που εχει μαζεψει υγρο ... να βρω και αλλες 3 ωρες μινιμουμ την εβδομαδα να κανω ατομικη σε 3 πιτσιρικαδες που εχουν σωματοδομη και χαρακτηρα απιστευτο και ειναι κριμα για τις αναγκες της ομαδας να αναλωθουν σε θεσεις 4-5 επειδη ειναι 1.85+ και ειναι αλτικοι.. θελω να τους κατεβασω 2 θεσεις τουλαχιστον και να γινουν guard και αργοτερα PG
( δεν μπορεις να βαζεις καποιον που δεν εχει 100% εμπιστοσυνη στον χειρισμο του να κατεβασει την μπαλα.. τον μαθαινεις και τοτε τον βαζεις.. δεν τον πετας στην θαλασσα χωρις να ξερει να κολυμπαει καν και του λες ''κολυμπα''..ελεος.......) ..

και τελος υπαρχει κατι που δεν ξεχναω ποτε.. Το μπασκετ ειναι αθλημα επαναληψης.. Για να μαθεις πρεπει να το εκτελεσεις σωστα πανω απο 500 φορες.. Για να το υιοθετησεις ομως θελει πανω απο 5000..

This Post:
00
254150.15 in reply to 254150.14
Date: 1/15/2014 11:46:27 AM
Overall Posts Rated:
5151
καποια (..!..) απο αυτα που με απασχολουν πλεον σαν προπονητη... καθημερινα :P

μιλαμε για την απολυτη συγχυση.. :P

Last edited by harry21 at 1/15/2014 11:57:53 AM

Advertisement