BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým U21 Česka republika

Národní tým U21 Česka republika (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
261254.5 in reply to 261254.1
Date: 7/17/2014 1:14:17 PM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
Dnes se ujímá skautingu LA-lsaha . Bude mít na starost hráče s draftu 26. Majitelé těchto hráčů očekávejte,že se vám ozve.

This Post:
11
261254.6 in reply to 261254.1
Date: 7/19/2014 2:45:20 PM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
Musím říci,že mi hlavně pomáhal i pomáhá radami rwystyrk i občas Lukainos za to jim ode mne děkuji.

Přináším jména hráčů kteří by měli reprezentovat U21 v této sezoně.
Na pozice PG/SG : Zavadil, Beran, Damborský, Černý, Moravec, (Pulpán, Sochůrek, Svoboda,Skácel)
SF :perimetr - Zavadil, Beran, Damborský, Černý, Moravec, (Pulpán, Sochůrek, Svoboda,Skácel)
SF - Jaroš(Může zde hrát i Damborský)
PF/C - Horáček, Gutwald, Brenneis, Michl (Loun, Husák)

Na nominaci hráčů bude záležet na tom jakou budou mít aktuální formu.
Na soupisce máme dva podkošáky kteří trénují v zahraničí Michla doplnil Loun jehož majitel se nám sám ozval.

This Post:
00
261254.7 in reply to 261254.6
Date: 7/19/2014 2:50:29 PM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
Začal jsem dávat informace na externí fórum.

This Post:
11
261254.8 in reply to 261254.7
Date: 7/19/2014 2:58:07 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Pro ty kteří by nevěděli ...

Registrace do externího fóra:
http://buzzerbeater.forumczech.com/register

Přihlášení do externího fóra:
http://buzzerbeater.forumczech.com/login

Podmínky pro registraci:
Registrace musí být provedena pod naprosto totožným NickName, které používáte na BB a musíte také poslat BBmail s předmětem Registrace, abych byla 100% jistotu, že se registrujete opravdu Vy a nikdo jiný. Nejsem si teď jistý, komu se posílá ten email, myslím, že momentálně manažerovi Honza999

Last edited by rwystyrk at 7/19/2014 2:58:52 PM

From: Maxson

This Post:
00
261254.9 in reply to 261254.8
Date: 7/20/2014 2:29:29 AM
Overall Posts Rated:
7979
Zatím to vyřizuji já, nevím jestli kluci mají dobře nastavená práva, ale není problém, rád každého nového zájemce registruji. :-)
Na svém osobním emailu jsem každý den, takže by to mělo proběhnout bez problémů...

This Post:
00
261254.10 in reply to 261254.1
Date: 7/20/2014 3:14:49 PM
Nový Jičín - Planá
III.3
Overall Posts Rated:
6161
K zítřejšímu utkání s Ireland byli nominování tito hráči :
PG/SG :Ladislav Zavadil,Milan Damborský ,Jaroslav Moravec,Vít Půlpán,Jakub Svoboda,Denis Skácel.
SF:Zdeněk Jaroš
PF/C:Petr Husák,Jan Michl,Miloslav Gutwald,Jaroslav Horáček,Adam Loun.
Další informace na externím fórum.

,

This Post:
11
261254.11 in reply to 261254.10
Date: 7/20/2014 3:59:55 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Vzhledem k tomu, že se na mne ohledně různých rad obrací nový trenér U21, musel jsem se seznámit se současným stavem U21 a chtěl bych se k tomuto stavu vyjádřit.
Caprfild přebral hodně špatné ročníky - pro letošní sezonu má na výběr prakticky jen ze 16 hráčů (10 perimetrových a 6 podkošových, přičemž jeden perimetrový by mohl dobře plnit roli SF), ani tedy nevyužije možnosti 18 členné soupisky. Když se k tomu přidají zranění a špatná minutáž, může mít tým hodně velké problémy. Perimetroví hráči jsou značně nedotrénovaní, až na výjimky mají vyjetou prakticky jen obranu a 1/1, s přihrávkama a dostřelem většinou teprve začínají, což nedává ani moc taktických variant. Pokud nebude mít extrémní smůlu, tak ještě nějak se ctí by tento ročník mohl výsledkově zvládnout.
Ovšem pro příští sezonu vypadá situace mnohem hůře - pod košem prakticky jen 4 hráči roztrénovaní tak, aby byli vůbec použitelní, ale to kromě 1-2 budou i tak na o dost nižší úrovni než ti letošní. Na perimetru je situace nepřehlednější, ale taky tam neočekávám ani zdaleka 10 hráčů rovnocenných s těmi letošními.
Z tohoto pohledu se mi jeví v Caprfildově volebním období klíčové zaměřit se na skauting 18 a 19 letých hráčů, aby týmy v příštím období byly silnější. Pozitivně vnímám, že do týmu přibyli 2 noví skauti - Isaha a Jardík - a doufám, že budou mít dostatek elánu pro roli skauta. Proto bych jim chtěl dát pár rad.
- vytipujte si na perimetru i podkošem cca. 20-30 hráčů a rozdělte si je podle kvality řekněme do kategorií A, B , C, D a postupně, jak hráči budou odpadat, protože nebudou trénování, přemisťujte hráče do vyšších kategorií, až jim bude 21 mělo by být k dispozici cca. 5 perimetrových A a 5 perimetrových B, to samé pod košem, aby se z toho dala postavit kvalitní U21.
- komunikujte stylem s osobním zaujetím a se zohledněním kategorií, tzn. když oslovujete nového manažera, např. Áčkového hráče, tzn. představit se, dát vědět, že se snažíme o to, abychom naší U21 pozvedli na vyšší úroveň a jednoznačně dát vědět, že hráč patří k tomu nejlepšímu z letošního draftu a že při kvalitním jednopostovém tréninku po dohodě s vámi, bude patřit ke klíčových hráčům U21, až mu bude 21 ... obdobně třeba pro kat. B, že se stane platným členem U21 atd.
- pravidelně (co nejčastěji) si nechávejte zasílat skoky hráčů, ideálně, kdybyste si dali hráče U21 do exstující databáze a manažeři to jednoduše aktualizovali každý týden sami
- buďte v pravidelném a co nejčastějším kontaktu s U21 trenérem, Caprfildem
- kdyby vás ta práce omrzela, dejte okamžitě Caprfildovi vědět, v minulosti se několikrát stalo, že skaut přestal svoji práci dělat a trvalo týdny/měsíce, než se na to přišlo
- informujte co nejčastěji na externím foru o stavu vašeho skautovaného ročníku
- buďte otrlí vůči tomu, že spousta manažerů nebude komunikovat, nebude trénovat to, co slíbí a že spoustu hráčů tím zabije, uvidíte, že v draftu těch 30 vytipovaných bude možná tak tak stačit, aby nakonec ročník měl 10, nenechte se tím odradit
- neváhejte se na mne nebo na jiné zkušené manažery kdykoli obrátit, když budete potřebovat

Last edited by rwystyrk at 7/20/2014 4:01:14 PM

From: necom

This Post:
00
261254.12 in reply to 261254.11
Date: 7/21/2014 11:37:35 AM
Overall Posts Rated:
1414
Hmmmm vyčerpávající. Jde o to, že se na to nevykašlou jen manažeři, ale i trenéři (oba). A to třeba v půlce sezóny, což je dost nezodpovědné např Lukainos. Problém už není jen v tom, že není žádná koncepce, ale i v tom, že spouta lidí odpadne strašně brzy...na to aby udělali nějákou dlouhodobějš práci u repra. A bude vidět i na nově nastupující generaci..bohužel

From: Lukainos

This Post:
11
261254.13 in reply to 261254.12
Date: 7/21/2014 11:54:11 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Já se na to nevykašlal, ale osobní život je pro mě důležitější než nějaká online hra. Nemohl jsem vědět, že mi během sezóny umře kamarád a za týden na to děda + do toho jsem měl i další jiné osobní starosti, takže promiň, že jsem tu nepsal zprávy ohledně zápasu draftu a dalších věcí. Manažeři, kteří trénovali a spolupracovali s hráči, tak jsem jim vždy odpověděl.

This Post:
00
261254.14 in reply to 261254.11
Date: 7/21/2014 12:05:07 PM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
Tento ročník bych neřekl, že je až tak hrozný oproti předchozím. V předchozím ročníku hráli skoro všichni podkošáci co budou hrát letos. A perimetr bývá dost podobný každý ročník, že se vyjede 1-1 a OD, PA s JR jsou většinou výjimky a je člověk rád když má tam 2-3 hráče co mají kolem 10.

This Post:
00
261254.15 in reply to 261254.14
Date: 7/21/2014 1:21:05 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Možná není tak hrozný v porovnání s předchozím, to ale bohužel neumím porovnat a je to jen relativní porovnání. Můžeš se na to dívat pozitivně (je stejně dobrý jako minulý) nebo negativně (je stejně špatný jako minulý). Každopádně výsledky toho minulého žádné závratné nebyly, takže já se kloním spíše k té druhé interpretaci.
V minulosti tu byly tendence se vůbec U21 nezabývat a používat ji jen jako přípravku pro NT. Já vidím 2 možnosti, buď dělat U21 pořádně nebo jako přípravku NT, polovičaté řešení, které by nikam nevedlo, by příliš komunitu neobohatilo.
V osobním životě se může stát leccos, pak je to o tom pokusit se třeba i v rozjeté sezoně předat nějaké pravomoci někomu jinému (aspoň z hlediska řízení skautingu).
Ale celý můj příspěvek nebyl směřovaný jako kritika minulého vedení, co se stalo, to se stalo, s tím už nic dělat nejde. Příspěvek měl vyburcovat aktivitu do budoucna, aby U21, pokud má mít smysl, mělo nějakou koncepci, nějaký cíl a nějakou cestu, jak se k němu dostat.

Advertisement