Naj povem o tekmi z Nemci tudi sam nekaj besed.Po žrebu in po videnih tekmecih sem se na prvi pogled najbolj bal prav Nemcev.A bolj ko se je bližala tekma z njimi bolj mi je narasel optimizem po zmag, saj je naša ekipa imela solidno,lahko rećem kar odlično pripravljenost,pri njih pa je bila ta kar slaba.V ekipo sem postavil same odlične pripravljene igralce ter igralce z najboljšimi obrambami.Prepričan sem bil da bodo Nemci odigralo eno zunanjo taktiko(zato sem postavil na B Vidoviča ,ter na OI Kranbergerja ,ki sta naša najboljša obrambna igralca),saj so imeli svoje notranje igralce v slabi pripravljenosti,sploh v primerjavi z našimi notranjimi igralci(Navršnik,Dežman,Neuman,Ster),ki naj dominirali pod košem.A to se ni zgodilo.Nemci so odigrali pod koš,kjer bi jih morali naši notranji igralci gladko nadigrati,na koncu pa Nemci z odličnim metom njihovih visokih igralcev pod košem(48-32) ter mi z slabim metom(52-24).Zato je zame rezultat presenetlljiv in nerazumljiv ter hkrati nesprejemljiv,kljub dejstvu da smo odigrali v gosteh ter da so nas zadeli v predvidevanju.Po vrhu vsega smo mi imeli max razpoloženje,Nemci pa so se v prejšnjem krogu bolj potrudili od Hrvatov.Je pa res da igralce ne gre ocenjevati le po njihovih plačah ,podrugi strani pa njihovi zunanji(met 33-14) igralci sploh niso naredili razliko(naši 26-9).