Тренутно сам тотално ван форме што се тиче трансфера ═► најбољи пример су моје последње куповине које нису оправдале очекивања (претерана) да се може добити првопласирани у коњференције {чему сам у већој мери и сам кумовао не гатањем кад је било очигледно да ћу бити нападнут унутра, баш као што ме је коштала претерана самоувереност у победу са поставом из претходног меча ─ јер би био мало другачији распоред играча у обрани итд.}
У великој мери се променио "ценовник" на ТЛ.
Цене и исподпросечних играча су кудикамо више но што су биле.
Што се тиче твог бившег играча (не знам му скилове) чињеница је да си добро прошао. А ако је истина да си му једино подигао скилове за сл. бацања онда си супер прошао.
Сматрам да си ти искуснији менаџер од мене, а трансфера сам ипак више "одрадио" (много мање но што сам желео због разних "доброчинитеља" српског ББ-а).
Чињеница је да ових задњих 5 трансфера су ми тотална труба, али се надам да ће ми донекле помоћи да се дружимо овде и следеће сезоне.
Ускоро ћу и одговорити на питање о трансферима али не бих да он буде у оквиру овог поста јер би све било набацано збрда-здола.
п.а. Држање 10х на ТЛ највише може да кошта 10 х плата, а како играч од 22г вероватно нема 50к плату ═► очигледно је да си зарадио :)