BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269283.5 in reply to 269283.4
Date: 5/2/2015 2:50:49 AM
Overall Posts Rated:
2626
Καλημέρα και από εμένα! Ας προτείνω και εγώ κάποια πράγματα που υπάρχουν ως στόχοι σε περίπτωση εκλογής.

Καταρχήν εννοείται πως θα υπάρξει πάλι επιτελείο, που θα στελεχωθεί με μάνατζερς, ικανούς να δώσουν συμβουλές προπόνησης και να διαχειριστούν τους Έλληνες παίκτες, με τον καλύτερο τρόπο. Όσοι μάνατζερ φανούν πρόθυμοι να εφαρμόσουν τις οδηγίες μας για προπόνηση, σίγουρα θα επιβραβευτούν, ακόμα και αν δεν αποτελούν οι παίκτες αυτοί τον βασικό κορμό της εθνικής. Αυτό σκοπεύουμε να γίνει με την κλήση των εξελισσόμενων παικτών στο τέλος της σεζόν και γιατί όχι και σε φιλικούς αγώνες που θα δώσει η εθνικής μας!

Επιπλέον, ως κύριο στόχο για την εθνική για φέτος, θεωρούμε ότι θα πρέπει να είναι η πρόκριση της εθνικής μας στο ευρωπαϊκό. Βάση των αντιπάλων μας, είναι επιτεύξιμο, βέβαια χρειάζεται πολύ δουλειά, την οποία όμως είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε. Με τα εξελιγμένα συστήματα του προσφέρει πλέον το παιχνίδι όπως το buzzer-manager και το buzzerbeaterdb θα μας βοηθήσουν στις επιλογές μας.

Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα για την επιλογή σας. Ευχαριστώ για την προσοχή σας!