Pozdrav i od mene za sve nove i stare clanove najbolje lige. :)
I ja sam imao srece na draftu, iako ove sezone nisam nista ulagao, posto su mi vec plate visoke i nemam puno plusa da bih jos i na draft davao. Ali bas mi je uleteo ovaj klinja u trenutku kada bih svakako nesto kupovao. Uopste nije los
http://prntscr.com/9170x8, da ima 18 bio bi top talenat. Ali i ovako moze biti vrhunsko krilo-KC.
Stalno me hvalis, Cone, a bez nekog razloga. :) Ja sam izgubio 4 finala u ovoj ligi, dakle samo je pitanje ko ce me ove sezone pobediti u finalu :D Treba mi centar ako mislim nesto da pokusam, ali nemam nesto puno prostora za plate, ipak imam 2 igraca sa 100k , plus Mirkovic 80. A ne volim ici u minuse. Videcemo, duga je sezona.
Mislim da osvajaca treba traziti u krugu ovih ekipa: Sloboda, Hajlenders, SO Giants, Besni Cvetici i moja malenkost. Siguran sam da nijedna od ovih ekipa nema nikakvih problema sa finansijama i da moze napraviti tim kadar da uzme titulu. Sad je samo pitanje ko ce se od nas odvaziti i uspeti u namerama. :) Mada nikad se ne zna sa koliko su miliona dosli pojedini treceligasi. Dobra stvar je sto nam prvoligas nije pristigao.