Pre 2 dana nasa reprezentacija zabelezila je i cetvrtu pobedu u Letoniji, tako da je jun okoncan sa perfektnim skorom. Pobedjena je reprezentacija Hrvatske, lakse i ubedljivije nego sto je ocekivano. Imao sam dosta dilema pred ovaj mec, obzirom da je Batez povredjen, da nam forma nije bila besprekorna, a da su oni imali neke igrace sa DMI koji mi mozemo samo da sanjamo. Na kraju sam odlucio da umesto Bateza opremu zaduzi Roganovic, igrac koji je vec bio deo NT, a dobio je i 2 fina skila od pocetka sezone. Oduzio mi se na pravi nacin, odlicnom partijom.
Roganovic je nesto drugaciji od svih visokih igraca koje imamo, zaista zanimljiv tip. Siguran sam da ce nam dosta znaciti i u nastavku sezone.
Za sada sve funkcionise odlicno, ali realno niko nije ni pokusao da nas dobije. Istina, odlicni smo, ali dobro je da to i drugi znaju.
Nama tek predstoje 3 najteza meca i tu cemo videti nase eventualne slabosti i nedostatke, pokusati da ih ispravimo..
Cekamo petak, prizeljkujemo dobru formu, pa da polako spremamo taktiku za bracu Ruse.