Me veseli, da sta se malo oglasila v temi o reprezentanci :) Smo trenutno kar močni na zunanjih položajih, tako da lahko igramo dosti zunanje taktike, vseeno pa je glavni dejavnik forma reprezentantov in na podlagi igralcev kateri so v formi se odločim za taktiko. Igre pod koš ne rabimo forsirat, ker konec koncev ravno notranje skille je nekako najlažje natrenirat, tako da lahko imajo še tako "leve" reprezentance centre z visokimi notranjimi skilli, zate se mi zdi smiselno da uporabljamo raznolike taktike glede na to da imamo šuterje, vsestranske igralce, centre ki znajo podajat itd, ne rabimo silit pod koš.
Drgač pa Berlak,Krevh in Klavc so proti Jamajki prvič igrali skupaj v prvi peterki, niso sicer bili vsi na odlični pripravljenosti a vseno na dovolj visoki da sem jih stestiral proti manj zahtevnem tekmecu. Šutersko vsekakor izredni trio, a ob taki peterki je zunanja linija nekoliko prikrajšana na podajah, skoku in notranji obrambi, tko da bom še videl kaj bo najbolje delovalo. Morda je bolje da eden od njih prihaja s klopi. Ampak spet je vse odvisno od pripravljenosti igralcev, koga in koliko igralcev imam na voljo na odlični in dobri pripravljenosti v določenem tednu.
Lp