BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Jelöltek Beszédei

Jelöltek Beszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
29133.5 in reply to 29133.4
Date: 5/9/2008 4:52:04 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziaztok!

Magamról :

15 éves kosaras srác vagyok (irányítói tapasztalataimat megpróbálom majd bevetni itt is ). Nem vagyok túl sokat a gép előtt, viszont ilyenkor szinte végig a BB-rel és a Hattrickkel szoktam foglalkozni.

Eredményeim :

Ez volt az első teljes szezonom. Egy kiesési párharcot megnyert csapatból (sajnos túl későn regisztráltam és így nem volt esélyem már a rájátszásra ) sikerült bajnok gárdát faragnom igaz csak a III. osztályban.

Kitűzött céljaim, terveim :

A Válogatotttal a lehető legjobb eredményt szeretném elérni mind az EB-n mind a VB-n. Ezt a kinti dobásokat előtérbe helyező taktikákkal szeretném elérni de a centert edzetők se ilyedjenek meg a magasemberekre is úgyanúgy számítok. Tanácsaitokat majd örömmel fogadnám mivel ez azt jelentené, hogy a magyar managereknek fontos a válogatott ügye. Az ilyen üzenetekkel kapcsolatos részleteket szerintem nem ebben a kampánybeszédben kell megemlíteni , ráér a választások után is. A Játékos keret pont úgy jó ahogy van, maximum kisebb változtatások fogok csinálni.

Végezetül ha szeretnél lendületet vinni a nemzeti csapat életébe én vagyok a Te embered! Remélem sikerült kivívnom a szimpátiátokat.

Üdv Mindekinek : Oj

This Post:
00
29133.6 in reply to 29133.5
Date: 5/10/2008 4:14:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Tisztelt Klubtulajdonosok!

Ma reggel miután felébredtem és láttam, hogy milyen szépen süt a nap, és csivitelnek a madarak, úgy döntöttem, hogy elindulok én is a válogatott kapitányi posztjáért. nem hirtelen felindulásból, ez már egy régi gondolat volt, ami motoszkált a fejemben.

mivel az előttem szóló három jelölt hasonló szerkezetben mutatta be magát, és elképzeléseit, én is ezt teszem a könnyebb áttekinthetőség mellett.

Magamról:

28 éves budapesti (budapest, nem bukarest) fiatalember vagyok, foglalkozásomat tekintve kontrolling szakértő egy szép nagy magyar cégnél. bb-vel sok időt töltök (szerencsére munkahelyen is), így nem okoz majd gondot, hogy minden nap több órán át tanulmányozzam az ellenfelek taktikáját/játékosait/edzőjét. Emellett még tény, hogy beszélek nyelveket, így nem gond, ha külföldi menedzserrel kell egyezkedni az edzés miatt.

Eredményeim:

BB-hez a magyarországi nyitás után két-három héttel csatlakoztam, szóval már a kezdetek óta itt vagyok, és szerencsére elmondhatom, hogy pár siker ért ez idő alatt. Mindjárt az első szezonomban sikerült megnyerni csapatomnak a Magyar Kupát, a negyedik szezonban pedig csináltam egy 22-0-ás alapszakaszt.

Terveim:

A jelenlegi keretben egy-két változtatással folytatnám a megkezdett utat egy reménybeli sikeres vb szereplés felé. Legfőbb feladatnak viszont az utánpótlás megszervezését tartom, hiszen u-20 nélkül, és a jelenlegi válogatott szisztéma miatt az esetlegesen a koruk miatt az edzésből kiesőket nem tudnánk érdemes játékosokkal pótolni. Szeretnék egy jól működő scout csapatot kialakítani, hogy a legjobb (kortól függetlenül) játékosokat találjuk meg a válogatottba. Célom, hogy érdemi párbeszéd alakuljon ki a fórumon és nem zárkózom el semmyilen gondolat elől, ami előrébb viheti a válogatott szekerét.

Kventeen for President! Szavazz rám és jó lesz!

Edit béna volt, mert kihagyott pár entert. Edittel elbeszélgettem, következőben már nem hagyja ki...

Last edited by Kventeen at 5/10/2008 4:15:07 AM

Message deleted