sumar rapid
dupa cum era evident din ultimul meu mesaj, am pierdut cu unguri la 5p. au fost civilizati si ne-au contactat sa ne transmita aprecieri pentru echipa noastra si ca au profitat inspirat de ambitiile noastre.
astea fiind zise am intrat in meciul de azi cu serbia cu moralul sifonat, dar cu putin entuziasm. cu durere in suflet ma bucur ca am batut o super echipa ca jucatori, o parte vazandu i pe tl sau chiar jucand la club. au jucat la antighici si speculativ dar cine stie mai bine intelege ca am fi fost egali poate marginal peste chiar daca jucau pe bune. in continuare, in meciul acesta de uite ghiciu nu e ghiciu deja marja e extrem de mica. mi-e ciuda ca ungurii au reusit o victorie la limita. desi rezultatul nostru e unul incredibil de pozitiv, furand si cosaveraj in inevitabila confruntare la tie-breaker, maghiarii au batut la 3p si transforma lupta in una in 4 !
nu ne putem califica fara victorie cu finlanda. nici ei. desi poate ar fi sensibil sa incercam normal v normal ca sa nu ne ducem la euro ca la abator.
cumpana intre ani ne-a priit asa ca prima zi ne gaseste la egalitate cu restul si cu sanse de promovare. sper ca norocul sa ne surada in urmatoarele 3 meciuri, unde victoria e esentiala, inclusiv si marja, daca ajungem sa ne uitam si la aia.
va doresc tuturor un an bun, mai norocos, presarat cu sanatate si bucurii, iar in masura posibilitatilor cu ceva satisfactie si din joc.
sper ca nationala de fotbal sa nu fie singura care merge la un euro anul acesta.
ca intotdeauna multumesc tuturor care sprijina NT in orice forma, efortul vostru e apreciat si rasplatit si de rezultate, acum sa icnercam sa reusim cat mai mult.
toate cele bune
hai Romania