BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Pagalbinės programos

Pagalbinės programos

Set priority
Show messages by
This Post:
00
35569.5 in reply to 35569.4
Date: 6/14/2008 6:45:17 AM
Overall Posts Rated:
217217
Na man tai jokio skirtumo kaip tu zaisi.. Tiesiog noriu pasakyti kad programos uz zmogu niekada nebuvo protingesnes, ir nepajusi tokrojo sio zaidimo skonio

This Post:
00
35569.6 in reply to 35569.5
Date: 6/14/2008 6:53:37 AM
Overall Posts Rated:
00
pritariu scorpionui. pats keleta preitam sezone bandziau, tikra nesamone ;)) nepasitvirtino bent man. paskaitytum globale kiek gincu ir tukstanciais beprasmisku zinuciu, kiekvienas vis kitokias formules siulo apsiskaiciuoti o realiai ne vienas nezino tiesos. visos programos sukurtos is lempos. nusiziureta viena nuo kitos. tiesiog kazkas prieme kazkokiu skilu verte ir susumavo ir gavo tipo indexa. ten neivertinama ne vienoje kiek ziurejau nei forma, nei istverme nei patirtis,daug kur nei baudos. tokius dalykus uzmirsta priskaiciuoti,kaip rungtyniu baigti galincius lemti veiksnius. tipo nezinoma nauda tokiu dalyku o iskur jie tada zino iverti kiekvieno skilo gerame zaidime? esme kad irgi is lempos sugalvoja ka kiek vertinti, kalbejaus su vienu zmogum kuris kure viena programa, daug zmoniu naudojo ir naudoja turbut jo sukurtas formules ir programa, bet kai pakalbejes supratau kaip jis viska sugalvojo ir ivertino lieka tik visus moliugais vadinti kurie naudojasi ir juoktis:D esme kad keli bambukai mokantis paprogramuoti ir sukure programas neparodys tau kaip geresniu tapt ir geriau zaist. jie patys nezino kaip cia varykliukas veikia ir kas yra kas. susumuoti reikalingus skilus ir pats gali ka jie daro tik ivesdami koeficientus o kas naudojasi atrodo kad cia belekokia programa naudoja

This Post:
00
35569.7 in reply to 35569.6
Date: 6/14/2008 6:56:36 AM
Overall Posts Rated:
00
jei nori programu pats susikurk atsidaryk exeli ir susumuok skilus jei pasitiki cia surasytais pagal svarbuma skilais duok jiems koeficientus ir sumuok turesi geriausia programa pasaulyje ir pagal save kai pastebesi zaisdamas ka nors galesi koeficientus pakeist ir pan

Point Guard
(1) Handling, Passing
(2) Outside Defense, Driving
(3) Jump Shot, Jump Range, Inside Shot

Shooting Guard
(1) Jump Shot, Jump Range
(2) Handling, Passing,
(3) Driving, Outside Defense, Inside Shot

Small Forward
(1) Jump Shot, Jump Range, Outside Defense
(2) Handling, Passing, Driving
(3) Inside Shot, Inside Defense
(4) Rebounding

Power Forward
(1) Inside Shot, Inside Defense
(2) Rebounds, Blocks
(3) Driving, Passing
(4) Jump Shot, Handling

Center
(1) Inside Shot, Inside Defense, Rebounds
(2) Blocks
(3) Handling, Passing

Last edited by Paulius V at 6/14/2008 6:57:47 AM

This Post:
00
35569.8 in reply to 35569.7
Date: 6/14/2008 7:08:03 AM
Overall Posts Rated:
00
atrodo ir paaiskinau kokiu principu sukurtos visos tavo taip norimos pagalbines programos ;))) jos sukurtos keletos zmoniu stebejimu ir nebutinai turi tikti tau. kai kas sugebes ivertinti forma, istverme,patirti ir tinkamai baudas tada gal ir man idomu bus pasidometi kokiu principu tai padare ir gal pameginti to genijaus sukurta programa. kolkas programos nenaudingos nes pagal jas negaleciau vistiek sudeti sudeties, del formu istvermiu skirtumu, baudu pataikimu, patirties.. tie 4 dalykai mano nuomone turi bent jau 30 % svarbos laimint rungtynes, netgi kai kuriais atvejais iki 50 % duociau...o ju nieks neivertina, tai kaip galima pasitiketi programomis ? aisku galima tiketi prielaida akd tie 4 dalykai neturi visiskai itakos ir naudoti ju programas. bet kai neimeta per rungtynes apie 20-30 baudu...pagalvok kiek cia tasku...kai zaidejai del mazos istvermes pavargsta ir ima vos ne dvigubai prasciau zaisti,nebepataikyti,klysti...kai ju forma bloga savaime aisku prasciau zaidzia zaidejas...o patirtis duoda savo didesne visur duoda savo papildoma geresni zaidima zaidejo. ta esu pats isbandes. Turejau centra su prastais skilais bet garsus patirtis,gera gan istverme buvo bei forma visad palaikydavau. jo reitingai pastoviai buvo 10 ir buvo lb ahujienas, nors is skilu nepasakysi... tai kaip galima tada tiket programom ? vien pagal logika paziurek i hattrick ar ne svarbiausia dali sudaro ten forma + istverme ? patirtis taip pat daug duoda. cia kazkodel visa tai uzmirstama ;))

From: zyntex
This Post:
00
35569.9 in reply to 35569.7
Date: 6/14/2008 7:16:33 AM
Overall Posts Rated:
1515
Dėkui, kolegos, už trumpą dikusiją ir savo mintis. Jau kažkelintą sezoną žaidžiu bb ir be jokių programų. Ir aš neminėjau, kad kažkokia programa turi pakeisti mane, kaip komandos valdytoją. Aš tik norėjau išsiaiškinti, ar jau yra sukurta kokia nors PAGALBINĖ programa.
Tiesa, jau spėjau su viena susipažinti - kolkas nenustebino.

This Post:
00
35569.10 in reply to 35569.8
Date: 6/14/2008 7:23:09 AM
Overall Posts Rated:
1515
Ir dar - jeigu jūsų manymu, tos programos tikrai nieko vertos, tai bent jau statistikos ir istorijos atžvilgiu geriau nieko nesugalvosi.

This Post:
00
35569.11 in reply to 35569.8
Date: 6/14/2008 7:23:15 AM
Overall Posts Rated:
123123
as kai pradejau zaidima naudojau programa ir nei kiek nesigailiu. jos deka iki tol kol daugiau susipazinau su zaidimu as turejau bent jau primityvu supratima kur koks zaidejas tinkamiausias ir ant kiek jis yra geras toje pozicijoje :P

From: Shawnas

This Post:
00
35569.13 in reply to 35569.12
Date: 6/14/2008 7:37:10 AM
Overall Posts Rated:
123123
as mastau savo pasidaryti, kazka panasaus i HO, kad bent jau sekti kam kiek kada pakilo reitingai ir t.t. is tp butu galima paskui issivesti neblogas prognozes kada ka pardavinet :)

This Post:
00
35569.14 in reply to 35569.13
Date: 6/14/2008 11:30:05 AM
Overall Posts Rated:
00
pats bb scout esu turejes, tebera ir dab instaliuotas tik nesinaudoju. ten tas gerai kad pats gali savo formules susigalvoti. buvau savo susigalvojes isbandziau. supratau kad as man netinka programos nes vistiek man nieko tai neduoda. as losiu ant treniravimo ne ant kuo geriau pasirodyti. todel man geriau zaidejas suzais treniruojamoje pozicijoje o ne ten kur geriau. P.S pagal programas nerasite ne vieno zaidejo PF paprasciausia visi PF tipo geriau losia C pozicijoje tai nieko nepadeda jos. beje pozicijos vienos su kitom nesusitos niekuom. daugelis net netaip ivertina rodomus skilus ir kad tipo geriausia pozicija viena ar kita. realiai pagal poziciju reitingus galima pasiziureti nebent kas kokioje geriau jauciasi ir geriausius taip atrinkt.dar karta sakau pradedanciajam reiktu ne pagalbiniu programu o vat situ dalyku zinot ir duoda visa supratima, pats mintyse ivertini kas kiek svarbiau.

Point Guard
(1) Handling, Passing
(2) Outside Defense, Driving
(3) Jump Shot, Jump Range, Inside Shot

Shooting Guard
(1) Jump Shot, Jump Range
(2) Handling, Passing,
(3) Driving, Outside Defense, Inside Shot

Small Forward
(1) Jump Shot, Jump Range, Outside Defense
(2) Handling, Passing, Driving
(3) Inside Shot, Inside Defense
(4) Rebounding

Power Forward
(1) Inside Shot, Inside Defense
(2) Rebounds, Blocks
(3) Driving, Passing
(4) Jump Shot, Handling

Center
(1) Inside Shot, Inside Defense, Rebounds
(2) Blocks
(3) Handling, Passing

This Post:
00
35569.15 in reply to 35569.14
Date: 6/14/2008 1:34:46 PM
Overall Posts Rated:
1515
Teisingai, nuo šito ir pradėjau, bet pamatysi ateityje jei bb išsivystys bent per pusę kiek ht, tai atsiras tobulesnių programų kaip kad hattrick forever hattrick'e. Žvaigždutes atspėja kokais 95 proc. Tiesa, nenuneigsi to fakto, kad krepšinis daug sudėtingesnis žaidimas, bent jau mano manymu - įspyrei įvartį ir gali būti patenkintas, o čia kiek kitaip viskas sudėliota.

Last edited by zyntex at 6/14/2008 1:36:11 PM

Advertisement