Előre a VB-re!
Ezennel én is jelezném indulási szándékom.
Azt hiszem nem nagyon kell bemutatkoznom, a munkáimmal már mindenki találkozott. Sajnos nem vagyok itt teljesen a játék elejétől, azonban már az 1. szezon végén bekapcsolódtam a küzdelmekbe.
Azt gondolhatjátok, hogy mit akarok, hiszen a csapatom nem villog a bajnokságban. Ez azonban a kezdeti bénázások, valamint az anyagiak miatt van így, és minthogy kezdőnek sem mondanám magam, valamint a válogatottnál az anyagiak nem játszanak szerepet, azt hiszem megfelelően tudnám a csapatot irányítani.
Tervek:
Azt hiszem nem mondok azzal semmi újat, hogy az U21-es válogatottat a jelenlegi felnőtt válogatott köré építeném, hiszen jelenleg ők a legjobb magyar játékosok, korban is megfelelőek.
Utánpótlás:
Ez egy érdekes pontja a szövetségi kapitány feladatainak. Itt legfőképp a többi játékos, főleg a Ti, segítségére van szükség. Az edzésre érdemes játékosok kiválasztása megtörtént/jelenleg is zajlik. Én csak azt javasolhatom, hogy milyen edzést kapjanak, de hogy ez megtörténik-e, a játékos eleget játszik-e, ez már csak a csapatának menedzserén múlik. Ezért a felelősség nagyja a csapatokra hárul, a szövetségi kapitány hozott anyagból dolgozik.
Fontos feladat a játékosok figyelemmel kísérése, a csapatokkal való kapcsolattartás, nem szabad hagyni hogy a keretben levő játékosok elkallódjanak. A figyelés része a szövetségi kapitányra hárul, azonban szeretném a csapatokat megkérni, hogy ha esetleg olyan szituáció akad, részesítsék előnyben a válogatott/ válogatott közeli játékosokat a külföldiekkel szemben.
Ígéretek:
Azt nem ígérem, hogy kijutunk a VB-re, az a keretek, csoportbeosztás, stb. ismerete nélkül botorság lenne.
Azt azonban megígérhetem, hogy megpróbálom a mostani, és közvetlen ezutáni generáció töretlen fejlődését biztosítani, valamint, hogy a külső fórumon megfelelő kereteket biztosítani a válogatottal kapcsolatos eszmecserére (ezt a megválasztásomtól függetlenül).