Vazeni volici,
Po dlhom rozhodovani sa napokon uchadzam o Vasu podporu na poziciu trener narodneho timu Slovensko U21.
Uvedomujem si, ze moje sance na zvolenie sa asi rovnaju sanciam Dagmar Bollovej na zvolenie prezidentky SR:), ale preco to neskusit...
Pytam sa, preco neskusit novu mladu krv, ktory by mohla pozdvihnut nas narodny tim?
Su to pre mna prve taketo volby a v pripade uspechu by som spolupracoval s kazdym, kto chce pomoct narodnemu timu - to povazujem za svoju najvacsiu vyhodou. Mojou viziou je vytvorit tim schopnych odbornikov (akysi vybor SR U21), ktori by sa podielali na manazerovani slovenkeho narodneho timu....
Myslim si totiz, ze ak dame vsetci dokopy hlavy, moze aj male Slovensko zamiesat karty na basketbalovej mape...
Taktiez vidim obrovske prepojenie medzi U 21 a seniorskym narodnym timom, tu opat vidim moznost realizovat sa a spolupracovat...
Prave spolupraca a kolektivnost su hlanym lajtmotivom mojej kampane, kedze podla mojho nazoru je v slovenskych ligach mnozstvo schopnych manazerov...
Po volbach (aj ked by som neuspel) sa nebranim spolupraci s ktorymkolevek kandidatom - vitazom...
Nechcem tu pisat mnozstvo nezaujimavych veci, na vsetky konkretne otazky rad odpoviem v poste...
V hre BB posobim 4. sezonu, pred 2 rokmi som bojoval o postup do I.ligy (prehra vo finale II. ligy 1:2 na zapasy), v spominanej sezone som sa prebojoval do osemfinale narodneho pohara, iba kruty los ma pripravil o ucast vo finale v minulej sezone, rad pracujem s mladymi hracmi (mozete si overit v profile mojho timu) a snazim sa dat piestor slovenskych hracom...
V sukromnom zivote som redaktor basketbaloveho portalu Probasket.cz - touto cestou vas pozyvam si ho precitat...:)
Moj tim:
(58552)A jeden z mojcich konkretnych napadv: Okrem realizacneho timu vytvorit akysi vybor (na presnom pocte ludi by sme sa neskor dohodli), ktory by sa tu na fore stretaval a diskutoval o vsetkych problemov - pred kazdym zapasom by sme mali povinne rokovanie, na case by sme sa dohodli - ja by som bol takym koordinatorom a spolocne s vami by sme rozhodovali o vsetkych zalezitostiach vratane hracskych nominacii na ten-kory zapas...
Volte kolektivneho manazera, preto
spolu dokazeme viac?!?
Last edited by wobo at 2/25/2009 9:21:41 AM