Na prośbę al_saida wklejam:
Kurcze jak bym wiedział, że marzec będę miał tak poszatkowany to chyba bym nie startował w wyborach:/, no ewentualnie wygrałbym ME co by grać teraz sparingi:), no ale nic wkleję Ci tekst przeklei go na forum o 15 i jeszcze raz wielkie dzięki, oczywiście o 15 w poniedziałek:)
-------------------------------------------------------------------------------------
Mecz numer dwa czas zacząć, lekko nie będzie, no ale niezależnie od tego na co liczą rywale, gramy żeby wygrać, ale też o to, żeby mieć szanse na wygranie meczu numer trzy, który zapewne zdecyduje o awansie. Bez przedłużania wybiegniemy w następującym zestawieniu:
http://img212.imageshack.us/img212/7083/tajwan.jpg.
W tym meczu w pierwszej piątce wybiegną obaj 21-latkowie, mam nadzieję, że sobie poradzą, za nimi grają bardziej rutynowani w kadrze zawodnicy oby wsparli ich dając mocne zmiany, choć mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby. Paradoksalnie największy problem miałem z obsadą 2 rezerwowego na obwodzie, ale żeby nie powoływać bez sensu graczy na ławkę zaryzukujemy z Rochem, który do pozycji PG/SF nie pasuje.
Co do taktyki to w ataku szybki obwód, po pechowej porażce na koniec tamtego sezonu trzeba pokazać kto naprawdę jest lepszy. W obronie każdy swego, teoretycznie mógłbym strzelać w ich atak, ale ustawiając skład w sobotę wolałem nie ryzykować (wielkie dzięki dla vinnie_jones'a, że zamieszcza ten tekst na forum), że Tajwan dowoła jakiś graczy obwodowych, zamiast tego w 1 5 grają zawodnicy z najlepszym defem na swoich pozycjach, choć do ideału na pewno brakuje nam Kubusa.