תודה ניסן.
אלו הבחירות שלי-
הקבוצה החזקה ביותר העונה: קאקוטים של עומר
הקבוצה המפתיעה ביותר העונה: אותי הפתיע לטובה נען. נתנה עונה מצוינת לעולה חדשה והיית מרחק יריקה מפלייאוף עליון
הקבוצה המאכזבת ביותר העונה: הרבה ציפו להרבה מהקבוצה של דרור, גם אני, וקצת חבל לי על חבר שיורד ליגה. אבל דווקא נרי, שבהימורי תחילת עונה צפיתי שהוא יהיה גבוה במיקום שלו די אכזב אותי, הוא שווה הרבה יותר לדעתי.
המפגש שהכי חששתם/נלחצתם ממנו העונה: המפגש מול הכח בחוץ היה די מלחיץ, בסוף זה נגמר בנצחון בנקודה עם המון מזל
הזר הטוב ביותר העונה: אני חושב שמונטנה של שי לוקח במקרה הזה. יציבות ויכולת גבוה מאוד
הישראלי הטוב ביותר העונה: אמסלם היה מאוד קשה לעצירה ואני בוחר בו
העברת העונה: אני עדיין חושב שהעברה בין עומר לשי של אביה היא ההעברה של העונה הזאת. פו של עידו גם שווה אזכור, אחרי שהוא הגיע הקבוצה באמת ניראת אחרת לגמרי
השחקן שהכי היית רוצה לראות אצלך: תמיד התשובה שלי היית ראלף. אני לא בטוח שהיא משתנה, אולי טסוקיס של עידו גם מדהים.
השחקן המשתפר של העונה: הקטגוריה הכי בעייתית לבחירה, אני אלך על גינת של שוט'ם שלפי מה שאני רואה התפתח מאוד יפה עם המון גיוון ויכולות
משחק העונה (המשחק הטוב ביותר העונה): קשה לבחור אחד ספציפי, אבל אני חושב שהנצחון של השפים על עומר בבית ב2 נקודות היה משחק מדהים
מאמן העונה: התואר הזה מאוד מאוד קשה לי. אני חושב שעידו עשה עבודה מדהימה של פירוק והרכבה לקבוצה שלו. עומר הצליח לשמור על הישגיות מדהימה ולהגיע לגמר הגביע ומצד שני ארתור בשקט בשקט השיג שוב את המקום הראשון אחרי שבמהלך העונה היו תהפוכות ויניב גם עשה עונה מצוינת. :Sאולי בכלל עופר שלקח את הגביע??
בכל מקרה כולם מאמנים טובים, גם אלו שלא הזכרתי כאן, אני אבחר בעומר אחרי הכל. מקום ראשון בליגה וגמר גביע - ההישגים מדברים עצמם.
Last edited by Ehud at 5/17/2009 7:19:56 AM
"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy