BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választások - Jelöltek beszédei

Választások - Jelöltek beszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93460.5 in reply to 93460.2
Date: 6/2/2009 1:30:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nahátakkor

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje elindulni a választáson. Hogy miért? Azt hiszem, hogy elég régóta tolom a BB-t, és sikerült összeszedni annyi tapasztalatot, hogy kijelenthessem, hogy kijelenthesem eléggé jól átlátom a dolgokat. Konkrétan az első szezontól játszok, amikor megcsinálták a magyar bajnokságot, fordító is vagyok, így a kulisszák mögé is belátok egy picit, persze nem annyira, mint urimate

Akkor a válogatottról pár szót: lehet hogy a következő időszakban cserélni kéne az allstar potenciállal rendelkező játékosokat, a jobb potenciálúakra, ugyanis könynen lehet, hogy utól fogják érni. Így lehetne bíztatni a tulajdonosokat, hogy igenis eddzék a játékosokat. Úgy gondolom ez az egyik legfontosabb lépés, és ezért nem is írok többet, mert a taktika úgyis a behívott játékosoktól függ. Szerintme kialakult egy jó közösség, amelybe olyan emberek tartoznak, akik figyelik a válogatott játékosok pályáját (nevet nem szeretnék írni, tudja mindenki, hogy kikről van szó), és ez a közösség sokat tehet, hogy mindig naprakész infóink legyenek, akár az ellenfélről, akár a taktikáról, akár csak úgy általában

Ha nem baj, akkor nem írom be webforditas.hu-ba, bár biztos vicces lenne

Szóval ennyi lennék, a kérdéseket várom, ha van!
Szavazz Rám!:)

This Post:
00
93460.6 in reply to 93460.5
Date: 6/4/2009 4:27:34 AM
Overall Posts Rated:
33
Sziasztok!
Úgy döntöttem, én is beszállok a választási versenybe.
Magamról annyit, hogy a 4. szezon végén csatlakoztam a játékhoz a III. osztályban és a 8. szezonban feljutottam az I. osztályba, ahol jelenleg én vagyok a "legfiatalabb" (legkésőbb csatlakozott) manager. Aktív fórumozó vagyok, bár inkább az angol nyelvű fórumokon, mert elsősorban a játék mögött húzódó algoritmusok és képletek felfedezése érdekel, amelyben itthon sajnos még nem erősködünk. De ami késik, nem múlik, hamarosan látni fogjátok más thread-ekben, hogy mi mindenre jutottunk eddig.
Mint esetleges szövetségi kapitány, legfontosabbnak az U21-es kapitánnyal való kapcsolattartást és a jelenleg 20-22 éves, legtehetségesebb korosztály közös, átgondolt nevelését tartom. Nagyon jó kezdeményezésnek tartanám a farm csapatok bevezetését, csak mint látom, sajnos jelenleg nem nagyon találunk jelentkezőt.
Mivel résztveszek Josef Ka fizetés- és match rating becslési projektjeiben, ezért ígérhetem még, hogy mind a válogatott játékosok tovább edzésénél, mind pedig a mérkőzéseken alkalmazott taktikáknál és felállásnál a jelenleg ismert képletek alapján optimális megoldásokat igyekszem keresni.
Biztos viszont, hogy egyedül nem lesz időm mindezekre, tehát esetleges megválasztásom esetén mindenképpen támaszkodni fogok a többiek segítségére, illetve ha nem nyernék, akkor én fogom segíteni a megválasztott szövetségi kapitányt.
Kérlek szavazzatok!