nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))ljubavne teme ne zakljucavamo u sklopu borbe protiv "bele kuge" u Srbiji... :)
nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))
Ja uopste nisam znao da si ti iz Mladenovca!! Pa ziv bio!!a veliki ti porastao??! =)) sta su ti godine...senilnonst je cudoP
Ja uopste nisam znao da si ti iz Mladenovca!! Pa ziv bio!!
nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))ljubavne teme ne zakljucavamo u sklopu borbe protiv "bele kuge" u Srbiji...eto popaje vidis...ljubav je ipak pobedila:))))
nas dvojica vec spamujemo....ali pricamo o ljubavi...mislim tvojoj ljubavi,mislim nije obican spam:-))))ljubavne teme ne zakljucavamo u sklopu borbe protiv "bele kuge" u Srbiji...
ja cu ti kupiti mesecnu kartu za Krusevac ako ce se iz te ljubavi roditi jedan buduci reprezentativac
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :P
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji :PI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshiji :)
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losijiI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshijiI ja:)
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losijiI ja sam isto bolji od tebe a pishe da sam loshiji
Ako mogu i ja nesto da kazem za tv dnevnik:))2. Mislim da su Crni psi jaci od mene iako pise da su losiji