BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: velecasni

This Post:
00
158751.50 in reply to 158751.49
Date: 10/8/2010 10:14:44 AM
Overall Posts Rated:
5959
ma nije da te udaram, za to bi trebali bit u istoj ligi :)
a ja već imm dva potencijala, treći mi ne treba

This Post:
00
158751.51 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 10:23:31 AM
Overall Posts Rated:
3838
On je rekao da ako jukic stvarno ima toliko vremena na bacanje, da je mozda on sretnije rijesenje

ja tu nigdje ne vidim da je on rekao da je jukic najbolji izbor.

Povlacim se potpuno iz diskusija svih jer cim se podrzi neki kandidat onda nas se odma napada da smo klan, alijansa ili neznam sto.

Samo smo manageri koji se druze jer se poznaju, a i puno komuniciraju preko foruma i neznam kako nas to cini nekom urotnickom skupinom.

I btw, Ibra je vec bio u prvoj ligi, sto definitivno onda ne znaci da je anonimac totalni.

Ovaj put mi se cini da ce Jukic pobjedit jer stvanro ste krenuli u mocnu ofenzivnu kampaniju di cim mi nesto kazemo... ma nije ni bitno.

Do sada su pobjedjivali ljudi koje je vecina podrzavala, a ovo sto vi zovete alijansom ili klanom ili neznam cime, to nije ni cetvrtina ljudi koji glasaju na izborima, zato molim vas, ne pretjerujte

This Post:
11
158751.52 in reply to 158751.46
Date: 10/8/2010 10:24:21 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
427427
...ajoj ne da mi se sada razglabati o tome,opet,mislin da se samo vrtimo u krug...ali evo jos jedanput....

mislin da je isti k.... ko je izbornik.....obojica znamo koji nam je zadatak....to sta je jedina njegova prednost je visak vrimena....ne kazem da ga ja neman...a mozda ga i iman vise od njega...ma vise ni sam ne znam ...

jedini razlog zasto sam se prijavia....jest sumnja u njegove sposobnosti....izbornicke...takticke..zapravo nedostatak utakmica....i sumnja u njegove ambicije.....ne mozes igrat buzzer od 2-3 sezone i do sada ne uci u prvu ligu....to sam mu i reka...

ja sam se prijavio da ljudi imaju dvije opcije....jer prva opcija mi se jednostavno nije svidila....

i da odgovorin na pitanje: do sada za mene nije bilo potrebe....posto su do sada bar po mom misljenju repke bile u dobrim rukama....

This Post:
11
158751.53 in reply to 158751.50
Date: 10/8/2010 10:24:56 AM
Overall Posts Rated:
22452245
šteta nemamo sreče...još je jednu sezonu izbornik švicarske....znači još smo jednu sezonu osuđeni na svađu....i pričanje o klanovima...jer se drugačije nemre među nama hrvatima ....samo se svadit i niš drugo.....umjesto da se ujedinimo ko drugi ....ali nema toga kod nas....niti če biti dok ne dođe neko ko bi nas sve povezao........

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
From: Anabolic

This Post:
00
158751.54 in reply to 158751.43
Date: 10/8/2010 10:44:50 AM
Overall Posts Rated:
9999
Baš fino što si se ti kao Gm osjetio prozvanim. Bolje bi ti bilo da radiš svoj posao pa malo kontroliraš sumnjive transfere i muljanja. Evo ti hint. .. provjeri klub Online BC pa mi reci da nema namještanja transfera i upbidanja a i možeš mu provjeriti Ip adrese makar ih vjerojatno i znaš....

Druga stvar.
Kandidature za U21 izbornika su mi malo neozbiljne jer po meni nije dovoljno da se čovjek prijavi za kandidaturu i to je to i 600tinjak hrvata bi trebalo glasati za ime. Dajte ljudi programe, koji su ciljevi repke, koji profil igrača nam je deficitaran, tko će biti u timu za reprezentaciju jer ako budemo imali samo izbornika bez tima bolje da ga i nemamo.

Uspoređivati nas sa švicarcima je krajnje neozbiljno bez obzira na broj igrača jer oni rade sustavno a mi na prvu loptu.

Također mi se ne sviđa da se napada Riko jer je čovjek napravio veliku bazu igrača što je pohvalno ali se slažem da nije trebao uzimati mladu repku ako nije imao vremena za nju.

Ako već pričamo da naši igrači trebaju igrati isljučivo u našim klubovima trebamo malo sagledati sliku realnije jer ako vidite da nam najbolji i najtreniraniji igrač igra u stranom klubu a prva 2 centra nitko iz hrvatske nije htio kupiti!!!!

Lp

From: Jukic

This Post:
00
158751.55 in reply to 158751.54
Date: 10/8/2010 11:25:54 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
Ako već pričamo da naši igrači trebaju igrati isljučivo u našim klubovima trebamo malo sagledati sliku realnije jer ako vidite da nam najbolji i najtreniraniji igrač igra u stranom klubu a prva 2 centra nitko iz hrvatske nije htio kupiti!!!!

da nije bilo rike vjerojatno bi i vrebanac zavrsio daleko od doma.

p.s. - velecasni vidimo se u kupu ;)

This Post:
00
158751.56 in reply to 158751.55
Date: 10/8/2010 11:35:37 AM
TrenseRI
II.1
Overall Posts Rated:
36063606
Second Team:
ChiLeaders
Ibrakadabra je i moj izbor. Dobar je manager, pametno vodi svoj klub i racionalno razmišlja. Uz sve to, sluša što kažu dokazani znalci (savjet švicarskog izbornika), što je veliki plus.
Jukić je svojim PR vještinama doveo Reota na tron naše stare repke pa smo vidjeli kolko je to bio pametan potez. Za to meni nema oprosta. A nije mu ni klub na najvišim granama. Čovjek koji se bori za ostanak u drugoj lizi po meni ne može biti izbornik.
A sad slobodno pljujte po meni kako sam samo dio klana i subjektivan. to neće ništa promijeniti.
Sretno svim kandidatima u izborima! Neka glasanje bude pošteno i čisto (ako ne, uhvatit ćemo vas i banat )

This Post:
00
158751.57 in reply to 158751.56
Date: 10/8/2010 11:41:22 AM
Vučići
II.1
Overall Posts Rated:
411411
puno puta satvam čuo da ste rekli da bi trebali biti izbornici zato što imate puno iskustva i znate puno o igri.
pa evo ovim vas putem pitam šta vi više znete o igri od trećeligaša?

This Post:
11
158751.58 in reply to 158751.57
Date: 10/8/2010 11:48:44 AM
Overall Posts Rated:
5959
puno puta satvam čuo da ste rekli da bi trebali biti izbornici zato što imate puno iskustva i znate puno o igri.
pa evo ovim vas putem pitam šta vi više znete o igri od trećeligaša?

pa za početak ostali kandidati su bolji u pravopisu :)

This Post:
00
158751.59 in reply to 158751.58
Date: 10/8/2010 11:55:56 AM
Vučići
II.1
Overall Posts Rated:
411411
za koga mi se isplati glasati?

This Post:
11
158751.60 in reply to 158751.59
Date: 10/8/2010 12:10:18 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
484484
mene naravno)

@kvarc
Čovjek koji se bori za ostanak u drugoj lizi po meni ne može biti izbornik.

neznam na koga se ovo odnosi ^^

a sta se tice rea repka je tada bila u problemima istina ali i dalje smo na ljestvici puno bolje stali nego sa chodom i tobom ... tako da molim svoje nebuloze zadrzi za sebe ... ovo mi vec pocinje ici na zivce iznosite totalne lazi bez ikakvih argumenata koim ih mozete potkrijepiti ... istina reo je imao probleme sa logiranjem i vremenom ... ali da se ja borim za ostanak u ligi i ostatak gluposti iz prijasnji postova mi je vishe postalo mucno iti citati, stavljate mi tudje rijeci u usta i prozivate me zbog stvari koje se nikada nisu dogodile

Kvarc mozda ti mislis da je ibra bolji izbor ali to ti i dalje nedaje pravo da pljujes po meni jer dapace kada sam isao i u izbore protiv tebe imao sam za tebe samo rijeci hvale a ti ovako vracas

Advertisement