Kedves Játékosok!
Még mielőtt kirakom az eredményeket, szeretném mindenkivel tudatni, hogy ez volt az első, és egyben az utolsó alkalom, hogy elfogadtam bármilyen szabálytalan tippet. Szóljon ez a dolog most annak, hogy elég sok az új résztvevő, bár a szabályokat kitettem, tehát bárki olvashatta azokat (ráadásul az előző szezon óta alapvetően nem változtak meg).
Talán volt már szó arról, hogy a javítás nem csak azért tilos, mert nem tudni azt, hogy az illető mit javít, hanem főleg azért mert utólag nem derül ki, hogy miért. Márpedig ez az szabály annak szól, hogy csökkenteni lehessen az egymásról másolgatást, meg a "ha a másik azt írta, akkor kijavítom én is arra" jellegű tippelést. Tudom, hogy amíg nyilvános a tippelés, addig láthatóak mindenki tippjei, de ugyanúgy lehetőség van arra is, hogy a határidő lejárta előtt tegyétek ki a tippeket. Aki korán kirakja, annak vállalnia kell, hogy láthatják a többiek. Csak azért döntöttem így, mert kezdeti stádiumban van a játék, és úgy gondolom, sokmindent egyelőre nem befolyásolna. A következő körtől kezdve nem veszek figyelembe olyan tippet, ami ütközik a szabályzat bármelyik pontjával.