BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > Прес конференции

Прес конференции

Set priority
Show messages by
This Post:
11
199108.50 in reply to 199108.49
Date: 4/9/2013 2:03:39 PM
Overall Posts Rated:
2929
PO samo10 kola vo novata sezona Menadjerite na ANGELCINJA 2 resija da go rasprodadat timot. Nivno mislenje e deka zaludno trosat pari, a igracite se slozijaso ovaa konstatacija, zatoa sto so ovoj tim ne mozat da go dostignat vrvot na eden sportist da igra finale. Imanesto cudno vo nasava liga i srekata ke ja pobaraat vo drugi drzavni prvenstva. Klubot im posakuva da gi ostvarat svoite zelbi,a ne kako kaj nas da bidat samo tim da popolnuva nekoja liga

From: Angel961

This Post:
00
199108.51 in reply to 199108.50
Date: 4/16/2013 3:39:09 PM
Overall Posts Rated:
2929
i po ovaakolo navivacite i igracite velat. DALI IMA SMISLA DA IGRAME VO OVAA MESTENKA .Sramota e sto se mu se pravi na nasiot tim

From: Dadimo

This Post:
00
199108.52 in reply to 199108.51
Date: 4/16/2013 4:40:29 PM
Overall Posts Rated:
5555
Незнам каде постојано гледаш местенки, не дека ги нема воопшто ама не ги има толку многу за да влијаат којзнае колку во крајниот изглед на табелата. Јас лично никогаш не сум местел натпревари и сум ПРОТИВ таквите работи но не заборавај дека сега имаме тешки противници во купот па заради формата на играчите повеќето од нас мораат да предадат еден натпревар неделно и се случуваат нереални и неправедни резултати. Еве на пример мене Xsago ми направи неправда со тоа што ме победи на мојот терен а потоа му поклони победа на Гари на Phantomland арената.
И сега треба ли да се лутам заради ова !?.... така одлучил Xsago така си направи, тоа си е негова работа и нема што да се лутам.

From: ^ToNiO^

This Post:
00
199108.53 in reply to 199108.52
Date: 4/16/2013 4:50:36 PM
Overall Posts Rated:
66
Абе не му прај моабет само види што напраил на утакмицата у саботата со димац и ке ти стане јасно, Се утепа од плачене местенки местачи и незнам ти што секој пат на чат по форуми, а уствари му сметало зошто не местат со него него со другите јас не сум наместил ниедна утакмица и никој не ми ни понудил такво нешто откако сум влезен во прва лига и не се жалам и ништо не сум рекол. Највеќе ме нервира што ем збори ем го праил тоа на димац ништо не му викаш што сака секој ќе праи ама ем да плачеш ем да се жалиш и да го праиш тоа епааа... Ќе те стигне џабе местенка пак изгуби.

This Post:
00
199108.54 in reply to 199108.53
Date: 4/16/2013 5:01:31 PM
Overall Posts Rated:
2929
DADIMO ti si poiskusen i analiziraj ja utakmicata. Jas sum prost za ovie raboti i ne mozam da sfatam. Pa TONIO ima pojaki igraci od tebe i BOBANS koi ve pobediv vo gosti . A mojot tim e poslab od vasiot. Pa kogaste Skauti za deca sto ne gi zemete ovie igraci koi gi nadigruvaat sopernicite iako imaat i po 3 pati pogolemi skilovi i plati. A ne samo da gubi MKD, a akopobedite slabi se falite

This Post:
00
199108.55 in reply to 199108.54
Date: 4/16/2013 5:03:25 PM
Overall Posts Rated:
2929
I ne rekov za mestenki megju timovi. Zboram za utakmici koga eden tim e mnogu podobar od drugiot a gubi. A toj isti tim gubi od poslabi doma

From: Xsago

This Post:
00
199108.56 in reply to 199108.52
Date: 4/16/2013 5:13:10 PM
Overall Posts Rated:
128128
Еве на пример мене Xsago ми направи неправда со тоа што ме победи на мојот терен а потоа му поклони победа на Гари на Phantomland арената.
И сега треба ли да се лутам заради ова !?.... така одлучил Xsago така си направи, тоа си е негова работа и нема што да се лутам.

Mora da priznam deka ne bese planirano. Vo princip sakav da odam na pobeda na dvete sredbi, no otkako mi odigraa premnogu golema minutaza glavnite igraci na sredbata so tebe (42 min Searles, 41min Lafleur i 41min Luchevski) morav da ja smenam taktikata i da ja predadam do odredena mera utakmicata so Gari. Koga ke gi zemes vo predvid povredite koi gi imam, ednostavno nemav igraci, i ne mozev da pobedam bez da si ja unistam formata. A da se razbereme kaj mene formata e pred se :)

P.S. So ogled deka Gari mi lupnal CT ispadna i deka pametno sum napravil bidejki imase golemi sansi i onaka da izgubam ako igrav opusteno kako sto i odigrav...

This Post:
00
199108.57 in reply to 199108.56
Date: 4/16/2013 5:21:08 PM
Overall Posts Rated:
2929
Ne zboram za toa,tuku da mi analizirate kako uspeav da ja izgubam ovaautakmica. Po moe nasite pozicii imam pojaki igraci. ILi nekoj se zaebava pasi pravi kako sto saka. KOj da pobedi na odredena utakmica.. Ako e taka NEMA SMISLA DASE IGRA koga drug ti ja kroi sudbinata

From: Xsago

This Post:
00
199108.58 in reply to 199108.57
Date: 4/16/2013 5:38:05 PM
Overall Posts Rated:
128128
Ne mozam so sigurnost nisto da tvrdam, bidejki ne vi gi znam ni skillovite na igracite, ni entuzijazmot. Ona sto go znam e deka toj ima prednost na domasen teren, a od formata, timskite i igrackite rejtinzi, pretpostavuvam deka za ovaa sredba ti vsusnost i si nemal podobri igraci od negovite koga se ke se zeme vo predvid. Gore dolu mene mi izgleda deka edinstveno na pozicija centar si imal pojak igrac, na site drugi ste so slicen kvalitet, a nekade duri i mala prednost ima KK Dragons.

From: Dadimo

This Post:
00
199108.60 in reply to 199108.59
Date: 4/16/2013 6:05:21 PM
Overall Posts Rated:
5555

И јас мислам дека не е намерно пуштена...

Да нема недоразбирања, нигде не реков дека е попуштена за да биде на моја штета а на твоја корист иако на крајот така испаѓа но ненамерно. Играта е таква каква што е и мораме сите што играме против солидни тимови во купот да предадеме еден лигашки меч ако сакаме да пазиме на формата. Во случајот на Ксаго изборот негов беше мене да ме победи а против тебе да се предаде, што според мене малку не е фер затоа што против тебе играше дома но Ксаго убаво објасни како дојде до ова. И сето ова е нормално и ненамерно но мора да признаете дека е убав бонус за тебе во однос на мене. Можеби треба нешто да сменат во играва минутите во купот да не влијаат во формата на играчите и така би се избегнале вакви работи. Се сеќавам пред 2-3 сезони пред да играат финале во купот Бобанс и Горге играа во иста недела против Саки и што беше посебно интересно и двајцата решија токму против овој тим да си ги чуваат играчите што беше голема (ненамнерна) помош за born4pwnage таа сезона добивајќи две убедливи победи гратис против двата најсилни тима таа сезоона во западот.

Last edited by Dadimo at 4/16/2013 6:13:00 PM

Advertisement