Upravo sam pročitao oko 200 postova.Zaključak , ipak niste normalni :P
Ja sam svoj logo i banner napravil, samo još moram skužiti kak da ovu svoju živinu zaljepim gore...a u međuvremenu su mi se neke nove ideje narojile u glavi...Moral bi se malo poigrati s tim...doma nemam vremena, a na poslu nemam potrebne programe...ionako ne mislim ništ stavljati dok se ne riješi ovo s supporterom...a do onda možda nađem vremena...Usput, ja nisam tražil od Ibarixa da mi napravi nekaj...makar se nebum bunil ako složi nešto interesantno...samo mora ova moja živina bit gore...(http://peliculasrancias.wordpress.com/2011/08/13/critters...)A ako neće, bum se ja već snašal...samo se moram natjerati da se uhvatim posla...našal sam jedan logo na kojem piše ''i love basketball'' pa sam ga malo preuredio, ubacio naziv momčadi i okrenuo u negativ efekt...
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-om
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omzašto si ozbiljan? zar ne vidiš da se zajebajemo i pišemo pizdarije?